Arkada?lar en g?zel ?iirlerin se?ilmesi i?in g?revlendirilen arkada?lar?m?z aras?ndan ?iir j?risine ba?kan se?ilecektir.Bu se?imin sizlerin oylar? ile belirlenmesinin uygun oldu?unu d???nd???m?z i?in bu oylamay? sizlere b?rak?yoruz.J?ri ba?kan? oylamaya belli nedenlerden dolay? kat?lmayan j?ri ?yelerinin oy hakk?n? kullanma yetkisine sahip olacakt?r.Oylama 22.11.2006 ?ar?amba g?n? sona erecektir.Oylar?n?z? kullanarak j?ri ba?kan?n?n belirleyiniz...
Anket Başlığı: ?iir j?ri heyetine ba?kan kim olsun? |
|||
?syanbitmez | 7 | 14.89% | |
Masal Y?zl? | 1 | 2.13% | |
Punisher | 3 | 6.38% | |
Masal Perisi | 2 | 4.26% | |
rose | 22 | 46.81% | |
Papatya Prenses | 12 | 25.53% | |
Katılımcı sayısı: | 47 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
?iir j?ri heyetine ba?kan se?imi.....
|
Arkadaşlar küçük bir problem dolayısı ile anketi değiştirmek zorunda kaldım.Oy kullanan arkadaşlardan özür dilerim yeniden oylarınızı kullanabilirsiniz.
Hepsi birbirinden güzel şiir yazıyor ve şiir yorumluyor... Verdim birine oyumu O da bende kalsın
yeni üye olduğum için okuduğum şiirlerin içinde beğendiklerim ROSE oldu....
jüri üyesi olarak başkan seçimine iki adayım var aslında..birisine oy verirsem diğerine vermediğim için haksızlık yapmış sayıcam kendimi..
o yüzden 2 oy kullanıorum,biliorum ii bişi deil ama doğrusunun bu olduguna inanıorum şu anda.. o yüzden oylarım rose ve isyanbitmez'e
haydaaa bi oy olarak kapatılmış
yha rose a kullanmış oldum ama isyanbitmez de aynı derecede hakedio bence..isyanbitmez 2. oyu atamayacağımı düşünemedim kusura bakma..
11-21-2006, Saat: 10:34 AM <
Oylamada açık ara fark var ama önümüzde henüz 2 gün war. Herşey her an değişebilir...
11-21-2006, Saat: 03:52 PM <
ben oyumu ROSE ye verdimmm...harika şiirler yazıyorr......
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi