aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür iyiyim canımcım
eLbette varmCx
:$
saol bebeğim...
=)=)
Canı Sıkılanlar
|
02-12-2009, Saat: 11:46 AM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür iyiyim canımcım saol bebeğim... =)=)
02-12-2009, Saat: 11:48 AM <
Oyy oyy geldim ben (:
benim neskahvem leylacım sana zahmet sütlü bide 3 şeker koyarsan ![]()
fincanda canım seninki
![]() afiyet seker oLsun canımcım ![]() ![]() Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyy oyy geldim ben (: oyh abLam ikimizinkini aynı yapım ozaman bende sütsüz içemiyorum ![]() abLam daa gitme hep burda kaL yaw özLetiyosun kendini :pisik:
02-12-2009, Saat: 11:53 AM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyh abLam ikimizinkini aynı yapım ozaman bende sütsüz içemiyorumaynen sütsüz kahve çok acı oluyor ![]() ![]() tamam gitmemeye çalışırım da işte iş yerinde oluncada arada gidip gidip geliyom ![]() sende gitme bir yere emi kaybolma gözümün önünden ![]() ![]() Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen sütsüz kahve çok acı oluyor oLur abLacım mCx :$... ben hep gözünün önünde oLurum ![]() ![]() ![]() benimde arada gitmem gerekcek ![]()
02-12-2009, Saat: 12:13 PM <
tamam abLam şu banka işLemLerimi haLLedim geLicem
![]() afiyet oLsun abLam ![]() ![]() ercan seninde boğazında kaLsın emi :pisik: :pisik: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam abLam şu banka işLemLerimi haLLedim geLicem Neden boğazımda kalıyormuş yaw benim ![]() İçemedim zaten soğudu işim çıktıydı ona bakıyordum ![]() Genede teşekkürler O kadar uğraşmışsın ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|