:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
_AL0n3_
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nolduuuu canımmmmmmmm bakıyorum pek bi eğlendin Big Grin
mutLu oldm lalalala Big Grin
Confusedmiley16:
Ara
Yorgun Yürek
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol kankam benim muckkkkk Smile ya valla kapanmasn yaaa nasıl geçer günler Sad
kapattırırmıyız hiç kankam Allahın izniyle hep beraber burada olacaz inşaAllah SmileSmile üzülme sen kankam Smile
Ara
sıla
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kapattırırmıyız hiç kankam Allahın izniyle hep beraber burada olacaz inşaAllah SmileSmile üzülme sen kankam Smile

İnşallah kankamm öptm seni Smile ben gittim tv 'ye bakıcam dizi var bu akşam uyurum heralde izlerken 27 saat uyumayınca doyamıyo insan uykuya Big Grin
Ara
Yorgun Yürek
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnşallah kankamm öptm seni Smile ben gittim tv 'ye bakıcam dizi var bu akşam uyurum heralde izlerken 27 saat uyumayınca doyamıyo insan uykuya Big Grin
Tamam kankam benim öptüm bende Smile güzel bir uyku geçirmeni diliyorum SmileSmile
Ara
sıla
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam kankam benim öptüm bende Smile güzel bir uyku geçirmeni diliyorum SmileSmile

saol kankam inşallah Smile görüşürüüzzz herkese iyi akşamlar Smile
Ara
deli-kı@z
valla benımde canımı sıkıyor bu sıtenın kapanma işi ya ne olur kapanmasın ya offfffffffSadSadSadSadSad
Ara
Seyduna
...........[url=http://www.duygusuz.com/cikis.php?url=http://tn3-2.deviantart.com/fs17/300W/f/2007/212/0/3/lucy_as_a_rose_in_june_by_toiabates.jpg][/url]
Ara
PesmisT GirL
seLaam Big Grin

kmse yok mu Big Grin
Ara
HIÇKIRIK
yok gaLiba cicişBig GrinBig Grin
Ara
PesmisT GirL
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok gaLiba cicişBig GrinBig Grin

gaLiba Big Grin

bende gdiyorm