Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok bilmiş ölesine yaptım ben yeşil kafayı
o yüzdenmi her msjında var o yeşil kafa
Canı Sıkılanlar
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok bilmiş ölesine yaptım ben yeşil kafayı o yüzdenmi her msjında var o yeşil kafa TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiiiiiiiiiiiiiiSttt o ne demek oluo
03-05-2009, Saat: 03:31 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o yüzdenmi her msjında var o yeşil kafahala çare olmadın he birde öle diyosun TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiiiiiiiiiiiiiiStttHoşgeldin tuba adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o ne demek oluo sÖlemem Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin tuba Hb yorquN abLam mCx TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sÖlemem keyfin bilir Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hala çare olmadın he birde öle diyosun yeşil kafa olduğu sürece ilaç olmam adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:keyfin bilir heraLde keyfim biLcek CxCxCx
03-05-2009, Saat: 03:39 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hb yorquN abLam mCxMucuks tuba adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeşil kafa olduğu sürece ilaç olmamçare olamıyorum demiyorsunda yeşil kafayı bahane yapıyorsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|