adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yinemi hist kız değiş artık bu kafayı başka şeyler üret
Ben memnunum kafamdan da haLimdende
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yinemi hist kız değiş artık bu kafayı başka şeyler üret Ben memnunum kafamdan da haLimdende TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben memnunum kafamdan da haLimdende sen memnunsun diyede biz senin hist demeni çekmeye mecbur değiliz demi adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen memnunsun diyede biz senin hist demeni çekmeye mecbur değiliz demi MecbursuNus kardesim Senden baska rahatSıs oLan yoq ! TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MecbursuNus kardesim Senden baska rahatSıs oLan yoq ! ben demek forum demek bu durumda mecbur değiliz adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben demek forum demek bu durumda mecbur değiliz Hııııııııhhhhhhh :'( TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hııııııııhhhhhhh :'( gözyaşlarına kanmam ben istemioruz o kadar ayrıca ağlamak iidir hem gözlerin rektefe olmuş olur hemde rahatlarsın adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gözyaşlarına kanmam ben istemioruz o kadar ayrıca ağlamak iidir hem gözlerin rektefe olmuş olur hemde rahatlarsın Ezdirmem sana kendimi ! hiSt ' lerimi siLer qiderim ! TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ezdirmem sana kendimi ! hiSt ' lerimi siLer qiderim ! hist'lerini sildikten sonra gitmene gerek yok zaten adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hist'lerini sildikten sonra gitmene gerek yok zaten Gidicem ! hiSt' lerime ediLen laF bana ediLmisdir ! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|