adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kal diyeceğimi bekliorsan çok beklersin yolun açık olsun
Desende faydası yoq !
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kal diyeceğimi bekliorsan çok beklersin yolun açık olsun Desende faydası yoq ! TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Desende faydası yoq ! demem zaten boşa kelime oyunlarına girme istersen adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demem zaten boşa kelime oyunlarına girme istersen De diyen Yoq saten TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:De diyen Yoq saten e o zaman daha ne duruon burda hadi yolun açık olsun adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e o zaman daha ne duruon burda hadi yolun açık olsun Sana nee Keyfimin kahyasımısın istediim zaman giderim TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana nee Keyfimin kahyasımısın istediim zaman giderim evet kahyasıyım itirazınmı var hemen git ardına bile bakma hemde adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kahyasıyım itirazınmı var hemen git ardına bile bakma hemde Nerden kahyası oLuon keyfimin beh ! Keyif benim kahyasınıda ben biLiom ! Gidmiorum isteH var mı itirasın ? TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerden kahyası oLuon keyfimin beh ! Keyif benim kahyasınıda ben biLiom ! Gidmiorum isteH var mı itirasın ? var itirazım son sayı 3 kaybol adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:var itirazım son sayı 3 kaybol Son sayı die biŞe yoq! sayıLar sonsusdur ! Seni şikayet edicam ! Forumdan üye kovuo dicam Sayın adminlerim Mod Larım beNi duyuuuuN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|