dikkatimi çekti ben 10.000 msj yazdığım için rengim mavi olmuştu fakat sıla nickli üyemizin msj sayısı 2000 bile değilken nasıl ve neden mavi oldu
Sıla Nickli Üye Hakkında
|
fazla merak iyi olmayabilir ama öğrenmektede bir sakınca yoktur sanırım
ehehhehe
sen bizim için özel olmadığından dır hemşom ne kadar basit ne kadar sıradansın bah utanmalısın bence adminliği bırak vip lik için uğraş : sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:100.000den sonra sıfırlandı msj sayım ilginç benimki msjlarım niye sıfırlanmadı o zaman 10.000 den sonra :d BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ehehhehe bende özel olmak istemedim zaten hemşom sadece nedenini öğrenmek istedim basit ve sıradan olsam böyle viplik için uğraşırdım hemşom adminlik için uraşmazdım sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki öğrenirsin umarım... biri açıklarsa öğreniriz inşallah
Sıla VIP üye olduğu için rengi koyu mavi. Senin ise kullanıcı seviyenle alakalı bir renk değişimin var. Bu sebepten. VIP üyelik için kaliteli paylaşım yapan üyeler insiyatif ile seçilerek değerlendiriliyor.
Leader Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıla VIP üye olduğu için rengi koyu mavi. Senin ise kullanıcı seviyenle alakalı bir renk değişimin var. Bu sebepten. VIP üyelik için kaliteli paylaşım yapan üyeler insiyatif ile seçilerek değerlendiriliyor. tşk ederim adminim işte öğrenmek istediğim buydu
Ya hemşo bu sıralar pek bi istekli gördüm seni he
İstekler bölümündesin sürekli diğer isteklerinide dört gözle bekliorum BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya hemşo bu sıralar pek bi istekli gördüm seni he bakıyorum hemşom forumda gördükçe bişeyleri yapacam isteklerimi 1.5 yılın açığını kapatmalıyım ondan bu çaba |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
pmler hakkında | MaNeSiA | 7 | 1,020 |
09-19-2008, Saat: 06:33 AM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
Şiir Hakkında Çok Önemli ( Şikayet ) | masal_prensi | 10 | 1,325 |
02-08-2008, Saat: 11:28 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
İlahi sözleri hakkında | PaPaTYa_PReNSeS | 11 | 1,241 |
04-27-2007, Saat: 08:45 AM Son Yorum: PaPaTYa_PReNSeS |