Ahmet Kaya'nın bu şarkısını şimdi dahada hüzünlü çalacağımdan emin olabilirsin

| 
					iskence gb sevdama....(b.b.k)
				 | 
| 

07-21-2006, Saat: 12:29 AM <

canim benim,sen herzaman benim icin ozelsin  her gelisinde bir istek sarkima ses oluyorsun,kemanini da kestirmeden onceki saclarina tutunan yildizimi da ozledim  tsk ederim 
			böyle düşündüğünü bilseydim asla kestirmezdim   bundan sonraki ilk konser kaydını yollicam sana  bazen kendimi keman çalarken daha iyi ifade ediyorum .  kader bir gün seninle oturup çay içmeme razı olur umarım  sevgilerimle 

07-21-2006, Saat: 12:41 AM <

soz sana istanbula dustugum gun cay sevmez olarak kahveni icermisim  bogaza karsi olsun dermisim kemanini unutma ama  kelcik   
			birincisi ben kel değilim   ikincisi her zaman seninle istanbulun boğazı gören herhangi bir sahilinde oturup keman çalabilirim. kahve sevmeyip çay içen biri olarak   

07-21-2006, Saat: 12:57 AM <

benim icin farksiz,bak ben de kestircem sana inat!!ama annem seviyo diye bakyomus gb yapiyom sacimi oda kanip uzuyo iste  kucugum,bu sarki da fonda..buarada o sozu nerden yuruttugun anlasildi sarki super,tsk  kahvem nerde kaldi   
			kahve için ist a gelmelisin   ayrıca annen çok haklı sakın kestirme saçlarını   

07-21-2006, Saat: 01:03 AM <

uyusssss..him her sabah sen kalkmiyonda o saclada ondan  hem cirkinligime cirkinlik katiyo   
			çirkinlikmi????   ))) bunu en son senin söylemen gerek bu dünyada   | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi