Aşk insanlerın hayata verdiği çevaptır
Aşk fedakarlıkAşk bencilliktir
Aşk dudaklardaki ilk öpücük
Ve küçük bir çocuğun mutluluğudur bazen
Aşk fedakarlıkAşk bencilliktir
Aşk dudaklardaki ilk öpücük
Ve küçük bir çocuğun mutluluğudur bazen
Yorgun Bir Kalbin Sızlamaları / Mı Bunlar?..
|
03-26-2009, Saat: 11:39 PM <
Aşk insanlerın hayata verdiği çevaptır
Aşk fedakarlıkAşk bencilliktir Aşk dudaklardaki ilk öpücük Ve küçük bir çocuğun mutluluğudur bazen
Aşkhayatımızdaki yeni bembeyaz bir sayfadır
Aşk bir çocuğun elindeki şekerdir Aşk umut dolu bir çift gözdür Aşk deliliktirAşk çılgınlıktır
Aşk bir demet kırmızı güldür
Aşk yazın yenen bir külah dondurma Ve ılık ilkbahar yağmurlarıdır Ve aşk ve aşk hayattır...
03-26-2009, Saat: 11:40 PM <
Tek bir ışık arıyorum tek bir ses.
Ve bir umut:şu karanlık dünyama. Sevginin ve mutluluğun kaybolduğu. Yalnızlık ve sonsuzluğa bakan pencereden. Ilık bir rüzgar gibi Savrulan yaprak şu dünyada Sevginin parmaklarıyla sımsıkı sarılmak. Ve perçinleşmek Sonsuzluğu elde edebilmek. Çok zor yalnızlık ve karanlık. Ürpertici ve sessiz Olsa bir umut sadece bir umut Sonsuzluğa gelen bir kuş misali. Gelsen bana sen ve o sıcaklığın Hissetsek derinden ve içten ŞU YALANCI DÜNYADA
03-26-2009, Saat: 11:40 PM <
Sen hic sensiz kaldin mi?
Kendinden cok uzaklarda? Ben sensiz kaldim Senden cok uzaklarda Özledim cok özledim...
03-26-2009, Saat: 11:41 PM <
Ve yalnızca seni istedim
Kurumuş bir fidan misali göçerken hayattan Hep seni ve sevgini istedim...
03-26-2009, Saat: 11:44 PM <
Öldüğüm gün
Sokağımdan bir kadın geçsin istiyorum Güzel ya da çirkin Ama karalara bürünmüş bir kadın Kalabalık görünce evin önünü Gözlerini kaldırıp pencereme bakmalı Aklına ben gelmeliyim Ağlamalı Öldüğüm gün Hava yağmurlu olsun istiyorum Cenezeme gelenlerin hepsi ıslanmalı Biri "Zaten ters adamdı Böyle günde ölünür mü? " demeli Diğeri rahmetle anmalı beni Dostumu düşmanımı anlamalıyım Silerek dudaklarından Dua kırıntılarının izini Yanımdan uzaklaşınca hoca ilk defa Yarınımı düşünmeden Rahat bir uykuya dalmalıyım.
03-26-2009, Saat: 11:44 PM <
Sensiz geçen günlerime bakıpta
Sensizliğe bir köprü atmak istedim Belki o zaman birleşir ellerimiz diye Sensiz olamayacağımı anladım ben Sensiz yapamayacağımı... Beklerim seni ben Yeter ki sev beni sen Yeter ki bırakma beni... Bir daha sevemem seni Keşkelerle yaşamak istemiyorum Bırakma beni... pişman etme sevdiğime... Bir daha sevemem seni Ne olur bırakma ellerimi...
03-26-2009, Saat: 11:45 PM <
bir gece ansızın gideceğim ne olduğunu söylemeden bitti diyeceğim gözlerin dolacak belki boğazın düğümlenecek merak etme gitsemde seni hep seveceğim...
03-26-2009, Saat: 11:46 PM <
Sen yokken biraz daha ölüyorum ben Gönlüm sonbahar yaprak yaprak dökülüyor Her mevsim kış hergünüm gece Sonu yok yolların yarını yok saatlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Kokusu yok çiçeklerin gök kuşağının rengi yok Ateşi yok sevmelerin sigaramın dumanı yok Gözlerin her yerde ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum gözlerinin ortasında Alevi yok yangınların suyu olmadığı gibi yağmurun Denizin mavisi yok tıpkı gözlerin gibi Gözlerin her yerde ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Dostu yok gecelerin geceler çok uzun Geceler bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit Ümidi yok yarınların Tıpkı senin yokluğun gibi Ve ben biraz daha sana hasret Hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş Düğümler her tarafımda bütün yollar kör düğüm Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Yalnızlığını ben yazarım şiirlerin ayrılığını ben Karamsarlıkları hep senden Hayalinle süslenen bu şehir Ve ben ölüyorum bu şehirde sensizlik ortasında |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Biliyormusun; Hayal Ettiklerim Bunlar Değildi... | DarkLady | 3 | 485 |
04-13-2022, Saat: 03:42 AM Son Yorum: wildfang |
|
son s?zlerin bunlar m? olcakt??? | crazy_carsma | 6 | 638 |
04-10-2022, Saat: 09:26 PM Son Yorum: wildfang |
|
son s?zlerin bunlar m? olcakt??? | crazy_carsma | 2 | 490 |
04-10-2022, Saat: 09:09 PM Son Yorum: wildfang |