:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:32f8a05fe051a1dc45bb03945ec476be.jpg

heh bu daha bi güzel olmuş gibi duruyor Big Grin
Mehmetefendi mi bu ? Big Grin
Ara
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu bana mı Big GrinBig Grin

sen çık aradan o kahve benim içindi Big Grin
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam yarın geliyoruz açık ve net bir adres alayım Big Grin

[email protected] Big GrinBig GrinBig Grin Türkiye Big Grin

benden duymuş olma Big Grin
Ara
aldıkça yerine gelir kahvem pek bereketlidir alın alın için herkesee yaptım Big Grin rapumm sana ayrıcana yapıcamm Big Grin
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için Smile
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam yarın geliyoruz açık ve net bir adres alayım Big Grin

Cx oLmaz ben öyLe herkesin girdiği yerLerde kişiseL biLgiLermi veremem Confusedmiley16:
Ara
ben mehmetefendi bilmem ercom Big Grin baharatçıda çektirip aldımm Big GrinBig Grin
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için Smile
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen çık aradan o kahve benim içindi Big Grin

asıl sen çık aradan Tongue
Ara
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[email protected] Big GrinBig GrinBig Grin Türkiye Big Grin

bu adres sarmadı beni başka bul ercan Big Grin

_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cx oLmaz ben öyLe herkesin girdiği yerLerde kişiseL biLgiLermi veremem Confusedmiley16:

o zaman ÖM diye bişey var ordan yaz bana Big Grin
Ara
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aldıkça yerine gelir kahvem pek bereketlidir alın alın için herkesee yaptım Big Grin rapumm sana ayrıcana yapıcamm Big Grin

sağol bi denem Big Grin
zati o şahsa yaptığın kaffeden içmem Big GrinBig Grin
Ara
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aldıkça yerine gelir kahvem pek bereketlidir alın alın için herkesee yaptım Big Grin rapumm sana ayrıcana yapıcamm Big Grin

saol hemşom devamını bekleriz Big Grin
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asıl sen çık aradan Tongue

olmaz sen çık önce ben dedim Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi