Canı Sıkılanlar
|
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu bana mı sen çık aradan o kahve benim içindi adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam yarın geliyoruz açık ve net bir adres alayım xxxx@hotmail.com Türkiye benden duymuş olma
04-08-2009, Saat: 12:08 AM <
aldıkça yerine gelir kahvem pek bereketlidir alın alın için herkesee yaptım rapumm sana ayrıcana yapıcamm
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam yarın geliyoruz açık ve net bir adres alayım Cx oLmaz ben öyLe herkesin girdiği yerLerde kişiseL biLgiLermi veremem miley16:
04-08-2009, Saat: 12:08 AM <
ben mehmetefendi bilmem ercom baharatçıda çektirip aldımm
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen çık aradan o kahve benim içindi asıl sen çık aradan BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:xxxx@hotmail.com Türkiye bu adres sarmadı beni başka bul ercan _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cx oLmaz ben öyLe herkesin girdiği yerLerde kişiseL biLgiLermi veremem miley16: o zaman ÖM diye bişey var ordan yaz bana кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aldıkça yerine gelir kahvem pek bereketlidir alın alın için herkesee yaptım rapumm sana ayrıcana yapıcamm sağol bi denem zati o şahsa yaptığın kaffeden içmem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 209 Ziyaretçi