Alıntı:slmm ....
Slm .. Sen Bugün okula gitmedinmi bakalım .. Tembel kız
Canı Sıkılanlar
|
Alıntı:slmm .... Slm .. Sen Bugün okula gitmedinmi bakalım .. Tembel kız fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hsbldk napıyım anca duydum yaaw o zaman bidaha olmasın bak bende feryad meryad etmem sonra Alıntı: fElAkEt Okul bi adım diye gitmemenmi gerekiyor .. Siz kızlar az değilsiniz. Hiç zahmet etme okulu sana getirelim istersen adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman bidaha olmasın bak bende feryad meryad etmem sonra sende sessiz feryat etme o zmn biraz bagırda duyuyum Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Okul bi adım diye gitmemenmi gerekiyor .. Siz kızlar az değilsiniz. Hiç zahmet etme okulu sana getirelim istersen ii olur aslında yaa sana zahmet bi el atıver .. fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende sessiz feryat etme o zmn biraz bagırda duyuyum senin uykun derinse ben ne yapım ta bağdattan duydular demiştim demi Alıntı:ii olur aslında yaa sana zahmet bi el atıver .. Ankara uzak yalnız. Burdan kalk, Ank git, okulu al, sana getir .. geri yerine bırak sonra geri eve gel olmaz. Bugünlük sen gidiver, yarın yaparız bişeyler.. adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin uykun derinse ben ne yapım ta bağdattan duydular demiştim demi evt nese bi dahakine uyumam sen bagırınca hmn gelirim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|