fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt nese bi dahakine uyumam sen bagırınca hmn gelirim
bunu zaman gösterecek hemen gelmezsen ceza kapıda ona göre
Canı Sıkılanlar
|
fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt nese bi dahakine uyumam sen bagırınca hmn gelirim bunu zaman gösterecek hemen gelmezsen ceza kapıda ona göre Alıntı:tmm bugünlük gdiom bak yarın işler sna bakar karışmam haa Tmm tmm sen merak etme. Nasılsa bende yalan çok. Pardon yok .. adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu zaman gösterecek hemen gelmezsen ceza kapıda ona göre bakarız yaa hem sen bana kıyamazsın ...ne cezasıymış Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık canım sıkılmıyor olmaz olamaz canının sıkılması gerek yoksa kötülük yapamazsın Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tmm tmm sen merak etme. Nasılsa bende yalan çok. Pardon yok .. yaa gıcık sen gidersin bnm yerime bak .. fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakarız yaa hem sen bana kıyamazsın ...ne cezasıymış ne biliyorsun kıyamayacağımı ceza hemen gelmediğinde sölenecek şimdi söyleyemem fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa gıcık sen gidersin bnm yerime bak .. Ben o yollardan geçeli çok oldu yaa .. Ama isterim tekrar o kadar kızın arasına gitmek .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|