Alıntı:bnmde şimdi işim çıktı yaa tüh görüyo musun
Kaynanam oldu bitti sevmez zaten beni.. Neyse ben bunları bir kenarda biriktiriyorum, sen işin bitince gelir yıkarsın
Canı Sıkılanlar
|
Alıntı:bnmde şimdi işim çıktı yaa tüh görüyo musun Kaynanam oldu bitti sevmez zaten beni.. Neyse ben bunları bir kenarda biriktiriyorum, sen işin bitince gelir yıkarsın Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaynanam oldu bitti sevmez zaten beni.. Neyse ben bunları bir kenarda biriktiriyorum, sen işin bitince gelir yıkarsın yaa biriktirme onları sen bnm iim uzn sürer kesin yıka sen en iyisi fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa biriktirme onları sen bnm iim uzn sürer kesin yıka sen en iyisi Öyle olsun :pisik::pisik: Bende Ercan abiye yıkatırım
Hani koyup gidiyorsun ya beni
Canımm, Canım sıkılıyor geceleri. Odam buz gibi sensiz, Uyku tutmuyor,gözlerimi.. Canım sıkılıyor , Canımm, Ellerinde olmayınca.... Panonun içeriğiyle alakası yok ama,başlığı görünce mırıldanmak geldi içimden. Maksat can sıkıntısını geçiştirmek.
Gelmeyi çok isterdim .. Bu arada Aşk_bu da aşka gelmiş..
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gelmeyi çok isterdim .. Bu arada Aşk_bu da aşka gelmiş.. Eh küçük kurbağa şarkısın mırıldanamazdım di mi başlığı görünce?irit: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|