adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni başından salıyorsun yani gitte buralar benim olsun diyrsun yok öle yama
Ne demek?bilakis buraları boş bulamayacaksın artık demek istedim
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Ardından bir süpürücü var artık :hihi
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni başından salıyorsun yani gitte buralar benim olsun diyrsun yok öle yama Ne demek?bilakis buraları boş bulamayacaksın artık demek istedim ![]() Ardından bir süpürücü var artık :hihi Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne demek?bilakis buraları boş bulamayacaksın artık demek istedim yani sırf ben kötü emellerime ulaşmayım diye uykundan oluyorsun ölemi unutmaki buda bir kötülüktür ![]() fantom elektrikle süpürge istermisin daha rahat olur senin için ![]() adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani sırf ben kötü emellerime ulaşmayım diye uykundan oluyorsun ölemi unutmaki buda bir kötülüktür Yok ![]() Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok demek birde cinci hocalıkta var sende ![]() ![]() adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demek birde cinci hocalıkta var sende ben iyiyim demedimki?? ![]() Sen iyi birisin dedim :yikildim::yikildim: Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben iyiyim demedimki?? oda senin düşüncen tabi benle uzaktan yakından alakası yok ![]() adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oda senin düşüncen tabi benle uzaktan yakından alakası yok Kimbilir?? Belki çok yakın,belki yakındanda yakın ![]() Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kimbilir?? kimbilir ? belkide imkansız yada imkansız ötesi ![]() adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimbilir ? İmkansız yokdur sadece zordur |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|