Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yakında bizi birbirimize kelepçeleyecekler forumda demedi deme
kelepçe bulurlarsa olabilir
Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Denemeden bilemezsin
deneme tahtası olmadığıma göre no sorun
Canı Sıkılanlar
|
Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yakında bizi birbirimize kelepçeleyecekler forumda demedi deme kelepçe bulurlarsa olabilir Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Denemeden bilemezsin deneme tahtası olmadığıma göre no sorun adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kelepçe bulurlarsa olabilir Yanımda getirmiştim anahtaıda bende değil üstelik adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deneme tahtası olmadığıma göre no sorunKendini bu kadar kötüyüm diye öne atarsan tüm iyilerin oku seni bulur Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yanımda getirmiştim anahtaıda bende değil üstelik o zaman hiç sorun anahtarı olmadığına göre kelepçe açılmaz zaten bağlanamayız tüm iyilerde bana ok atmakla kötü olur fenamı adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman hiç sorun anahtarı olmadığına göre kelepçe açılmaz zaten bağlanamayız Hehe kelepçeler boşken anahtara gerek yoktur.Taktıkdan sonra lazım olur. onlar kötü olsada sen o kadar iyilik okundan sonra kötüğ kalabilecekmisin? Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehe kelepçeler boşken anahtara gerek yoktur.Taktıkdan sonra lazım olur. farketmez kelepçeler bana uymaz zaten küçük gelir koluma o kadar oktan sonra zaten ben mefta olurum şu dünyaya bir iyilik yapmadan eşek cennetini boylarım ama arkamda bir sürü kötü bırakarak adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farketmez kelepçeler bana uymaz zaten küçük gelir koluma Bilinen en büyük bileğe bile olacak şekilde yapılmışdır kelepçeler :yikildim: Okların seni öldüreceğini kim dediki? İyilerin oku hani şı cama atılanlar var ya şap diye yapışan ondan
Bak vakit geçiyor 3 e geliyor artık bence pes et git güzelce uyu..
Yarın devam edersin iyiliğe kaldığın yerden |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|