ALLame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık...
ALLame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:diyorum kı yazık sana .
Bunları sadece aska dustugun ıcın yazdım. farklı algılanmasın.
Ömrüm ..
|
ALLame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık... ALLame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:diyorum kı yazık sana . Bunları sadece aska dustugun ıcın yazdım. farklı algılanmasın.
04-25-2009, Saat: 01:23 AM <
Alıntı:ancak bi çift bu kadar yakışabilirHerkesın yorum yapmaya hakkı vardırda. senın olamaz sen ki sadece arkadaşlar arasında girdiğim bi iddaanın dogurdugu sonuctan ibaretsin kendını fasulyeden bılıpte bana laf sokmaya calısmasan ıyı olur. ıyıce komık oluyo cunkı
04-25-2009, Saat: 01:31 AM <
oda senin acizliğin işte farukcum insanların duygularıyla düşünceleriylee oynamak bu kadar basiit.. adam gibi adam olsann böyle bişeye zaten kalkışmazdınn hadi kalkıştın diyelimm böyle sergi günleri gibii ortalık yere yazıptaa en azından biraz ahlak öğretilmişse insanlık öğretilmişse karşındakini kırmamayı bilirdiin ama kime diyorumki boşver herkes layığını bulmuş laf salatasına lüzum yok dimi ama tartışmaya ve insanalrın gözünde basitleşmeyede lüzum yok.. hadi kal sağlıcakla
04-25-2009, Saat: 01:34 AM <
Alıntı:oda senin acizliğin işte farukcum insanların duygularıyla düşünceleriylee oynamak bu kadar basiit.. adam gibi adam olsann böyle bişeye zaten kalkışmazdınn hadi kalkıştın diyelimm böyle sergi günleri gibii ortalık yere yazıptaa en azından biraz ahlak öğretilmişse insanlık öğretilmişse karşındakini kırmamayı bilirdiin ama kime diyorumki boşver herkes layığını bulmuş laf salatasına lüzum yok dimi ama tartışmaya ve insanalrın gözünde basitleşmeyede lüzum yok.. hadi kal sağlıcakla Hıı. sız ıkınız bana ınsanlık dersımı verıceksınız sımdı + sakın farukcum marukcum deme bıdaha. cıdden bı laf ederım. altında kalırsın... verdıgınız ders ıcınde tesekkurler bız kıme ne hak ettıyse onu verdık. ne eksık ne fazla... gece gece sıze bu sazanlık nerden estı onuda anlamadım var demekkı bı karın agrınız
tabiki sana insanlık öğretecek değiliz bunu anlayacak kapasiten yok çünkü
çok iyi bi eğlence kaynağı olduğunuz için
04-25-2009, Saat: 01:39 AM <
Alıntı:tabiki sana insanlık öğretecek değiliz bunu anlayacak kapasiten yok çünkü allahım yarabbım. saka gıbı neyse devam edın sız. azcık çişim geldide malum ortam gergın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|