hmm nie atlıorum ben yaa gider konuşurum olmadı ayrılırım yani..
yardım edin bana !!! :(
|
fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm nie atlıorum ben yaa gider konuşurum olmadı ayrılırım yani.. madem gider konuşursun olmadı ayrılırsın ne diye bizi meşgul ediyorsun git konuş ayrıl nasılsa yürümeyecek ilişkiniz
04-30-2009, Saat: 04:12 PM <
Arkadaşım şimdi birincisi eksik bir şey olabilir çözemediğiniz şeyler birbirinizi seviyorsanız geriye eksik olan birşey varsa eğer onu tamamlamanız gerek ama her ne olursa olsun birbirinizi sevdiğiniz taktirde ilişkinize zarar gelmez tabii bu benim düşüncem git ve onunla uygun bir dil ile konuş yani ne bileyim ona onu çok sevdiğini filan söyle Allah sizi birbirinizden ayırmasın.
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem gider konuşursun olmadı ayrılırsın ne diye bizi meşgul ediyorsun git konuş ayrıl nasılsa yürümeyecek ilişkiniz yok ya biz çok mutluyuz aslında saka yapmıştım ayrılırım gibisinden hemen yürümezdiosun ya gıcık :'( deli yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşım şimdi birincisi eksik bir şey olabilir çözemediğiniz şeyler birbirinizi seviyorsanız geriye eksik olan birşey varsa eğer onu tamamlamanız gerek ama her ne olursa olsun birbirinizi sevdiğiniz taktirde ilişkinize zarar gelmez tabii bu benim düşüncem git ve onunla uygun bir dil ile konuş yani ne bileyim ona onu çok sevdiğini filan söyle Allah sizi birbirinizden ayırmasın. hmm amin allah kimseyi sevdiginden ayırmasın tşkkr yorumun için..
canım bu monotonluk olabılır özellılede uzun sürelı ilşkilerde ....ama zamana bırakın.......çünkü sevgı oldugu sürecede ikinizdede halledılır herşey...........
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Olurda Bu Kadarmi...yardim Lütfen | djseninim | 14 | 1,175 |
04-14-2022, Saat: 09:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
ben bu acıdan ölüyom ... yardım | djseninim | 20 | 1,319 |
04-14-2022, Saat: 01:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
yardımcı olun bana | _EdQli_ | 8 | 883 |