Berber de der ki; Her kılın tanesi 1 kuruştan alırım. Necmettin kıllıya aslında bu fikir uygun gelmiştir. Azcık düşüneyim diye zaman ister. Ve o arada kıllarının sayısını saymaya başlar Tam hepsini saydım derken berber ordan bişey der kafasını karıştırır. O an da aptallaşan kıllı ....
Ferdane xD
|
o anda aptaLLaşan kıLLı kıLLarını satmaktan vazgecer ve berberden cıkar
yolda yürürken bakLavacıya nerden para ödiceğini düşünür bi çare bulamaz ve buLask yıkama tekLfini götürmeyi düsünerekten pastaneye gider içeri girer girmez gözüne bi çift iLişir eveet eveeet eveeeet kadın Ferdanesini unutturan o Latife bayandır yanındaki adamı görür ve gözLerinden yasLar akmaya basLar.. haLine Sevinsin mi üzüLsün mü biLemez
Tüm hata aslında ferdanededir. Sen tut kanalizyon çukuruna düş adam senin için arabasına binsin sonra o kıza aşık olsun. Sitem edip durur ferdanesine ahh ferdane ahh ben napcam şimdi deyip ağlamaklı gözlerine orda çalışan bir bayan siler :yikildim: O anda bizim kıllı kalbi çok fena çarpmaya başlar Derken ...
Derken yeniden mi asık oLuorem ne die düşünür
kaLpi 3 kişi içinde aynı anda carpmaktadır nabızLarı iyice hızLanmıştır ve fenaLasıp yere yıgıLır
O garson hemen içeri alır bizim kıllıyı ve ilk müdehala ondan gelir dudaklarında öpmeye başlar Aslında öpme değildir de sıhhi yardımdır Ama kıllı gözlerini açmıştır. Yavrum benim deyip sarılmaya başlar naciyeye Sonrasında ...
Sonrasında naciyesi ^sapık adam kapa ceneni^ die vurur kıLLıya
bu şamar ona cok agır geLmiştir ne yapacagını biLemez ve kaLbim kırık gönLüm yıkık .. diyerekten bi türkü çagırır o arada garsonLardan biri kıLLının cep teLefonuna bakmaktadır. son aradıgı numarayı buLup arayıp haber vermek isterler. son aradıgı ferdane'dir. Ferdane haberi aLır aLmaz hasta yatagından fırLayıp pastaneye gelir ve..
Aşkkuşum, balböceğim, incitanem, ketem sen napiyon burda . Ben seni bekliyordum orda senin işin gücün sapıklık garsonu neden öptün sen pis sapık aşkım benim
Ve kıllının cevabı enteresandır. Aşık oldum ferdanem :$
Ferdane göz yasLarına boguLur neye ugradıgını sasırmıştır
o arada oLanLarı gören iLk asık oLdugu kadın kaLkıp kıLLının yanına geLr ve ona sefkatLe sarılır ferdane daha fazLa dayanamayıp mutfaktaki merdaneLerden birini kaptıgı gibi kıLLının kafasına indirir ve..
Naptın sen ilk aşkım Yaraladın beni.. Napcam ben şimdi Kafam yarıldı kalbim aşık sende bunu yaptın öyle olsun be gülüm der. Gözleri ağlamaklıdır. Bu durum garson kız naciye di üzmüştür. Ve kıllıya sarılır. Yapma be kıllı bey onları boşverin ben yeterim size. O anda tüm kızlar kıllı için döğüşmeye başlarlar. Bizim kıllı da acayip yakışıklıdır
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi