Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün herkesin neşesi yerinde bakıyorum
Benimde elimde bir sepet limon var
Evet öyle çok şükür, napıcan sepet dolusu limonla bakim
Canı Sıkılanlar
|
Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün herkesin neşesi yerinde bakıyorum Evet öyle çok şükür, napıcan sepet dolusu limonla bakim cabrera Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır ama sinir çıkarmak için ii bi yöntem alıstım bunapanik atak var bende Anlıyorum, herkesin değişik sinir çıkarma yöntemleri var tabi Mesela kardeşim basını duvardan duvara vurar ) Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet öyle çok şükür, napıcan sepet dolusu limonla bakim Uyarı ...!!! Hayatın tatlı yanları olduğu kadar acı yanlarınında olduğunu unutmayın diye Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlıyorum, herkesin değişik sinir çıkarma yöntemleri var tabiduvara mı yazık kardeşine mi?acaip kafam karıştı bak şimdi Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uyarı ...!!! Doğru söyledin, öyle bir hikayede okumuştum, hatırlattığın için teşekkürler Hayat_Bu Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğru söyledin, öyle bir hikayede okumuştum, hatırlattığın için teşekkürler Hayat_Bu Görevimiz işsiz güçsüz adamın işide bu olsa gerek .. cabrera Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duvara mı yazık kardeşine mi?acaip kafam karıştı bak şimdi Hem duvara hemde kardeşimin başına yazık oluyor Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hem duvara hemde kardeşimin başına yazık oluyoren çok bana yazık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|