Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyy oyyy amanda amann düğünmü var ne güzel ne zaman evleniyonuz haber verin tamam mı gelip oynucam düğünde
Oyy oyy aman da aman senide istiyommm
Kalbinde yer var mı bana ?
Böö
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyy oyyy amanda amann düğünmü var ne güzel ne zaman evleniyonuz haber verin tamam mı gelip oynucam düğünde Oyy oyy aman da aman senide istiyommm Kalbinde yer var mı bana ? _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seninde akLın fikrin evLiLikte Kabul ediyor musun teklifi mi gülüm Evlenirmisin benle miley17: My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:£zBeRimSin Bu biraz Cok hızLı oLmadı mı x) Bu teklifi inan yapmak istemezdim ama söz verdik €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soruyorum! Evlenirmisin benle nazarboncuqu Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: Sende mi ? Mustafa ikimizde vurur Allahıma :yikildim: :yikildim:
06-09-2009, Saat: 05:10 PM <
yuh ben demetle sandım da ona dedim
hem söz verdiydin yüzük takcaktın bize €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende mi ? Mustafa ikimizde vurur Allahıma :yikildim: :yikildim: yeminLe parcanızı bırakmaz :yikildim: nazarboncuqu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yuh ben demetle sandım da ona dedim Herşey ayrıntılarda gizlidir ben karışmam! B a n a n e Yazmayacaktın buraya mesaj €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu konuya yazmakla sen listeme girdin leyla nayır abim kızar
06-09-2009, Saat: 05:14 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeminLe parcanızı bırakmazbence de |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|