hıı eet biriLerini bekLiorum
onLar geLene kadar bende burda SizLen takıLaım dedim
onLar geLene kadar bende burda SizLen takıLaım dedim
Canı Sıkılanlar
|
hıı eet biriLerini bekLiorum
onLar geLene kadar bende burda SizLen takıLaım dedim acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen ne kadar komik bi insansın ya kim o alone3 mü öledir o :d _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıı eet biriLerini bekLiorum çerez niyetine takılıyorsun yani bize
sayılır sırf boş zamanımı değerLendirmek amacLı
ayrıca benim nickim alone3 diiL aLon3
adyge55
hayır sen çok komik olduğunu sanıyorsun sadeceee _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sayılır sırf boş zamanımı değerLendirmek amacLı tamam işte bende o yüzden çerez tabirini kullandım o birileri gelince rolleri değişiriz ödeşiriz ne fark eder "e" harfi fazla olmuşsa acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge55 ben komık oldumu hiç bir zaman hiç bir yerde iddaa ettğimi hatırlamıyorum acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge55 ahaha x) katıLıyorum miley16:
öyle bir izlenim yaratmaya çalışıosun da maalesef başarısız on üzerinden 0,5
neyse ortam geriLmesin
ee nasıLsınız neLer yapıosunuz bakaLım _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahaha x) aman sen eksik olma zaten acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle bir izlenim yaratmaya çalışıosun da maalesef başarısız on üzerinden 0,5 öyle bir izlenim bırakma gibi bir çabamda yok istersen on üzerinden - 1500 ver neyi değiştirir |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|