:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Seyduna
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşim benim yaa Smile .. bugün maçta yenildik ama olsun. Kader utansın, direkten dönen toplar utansın, boş kaleye atamadığım ayağım utansınBig Grin
:yikildim::yikildim:ben bile atarım boş kaleye golBig Grin
Ara
Qetesh
Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkeklere güven olunmaz Big Grin ne kocasıTonguebenden geçti Confusedmiley16:

Kızlara çok olur yaa Tongue .. Hem ne kadar yaşın geçmiş olsada lazımdır bi hayat arkadaşı Tongue .. Verelim seni bizim sümüklü biloyaBig Grin .. Sümüklüdür ama iyi çocukdurTongue
Ara
Hasretiim
Bosuna amca Demiyorum ki benBig Grin

Yeni Gelen Arkadasimizda Forumun Sairi Olacak Galiba
Yüregine Saglik :d
Ara
Seyduna
gerek yokBig Grin
Ara
Qetesh
Alıntı:Ooo Sende Ademim Ama Yaptın Onun Gönlünün Bir Badişahı Var Ki Böyle Konuşuyo Ama Seviyorsan Bile Sevildiginden Fazla Deyer Vermiyceksin Ki Kıymetin Bilinsin

Eskidenmiş o kadirim.. Artık enteller modaBig Grin..
Ara
Hasretiim
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kızlara çok olur yaa Tongue .. Hem ne kadar yaşın geçmiş olsada lazımdır bi hayat arkadaşı Tongue .. Verelim seni bizim sümüklü biloyaBig Grin .. Sümüklüdür ama iyi çocukdurTongue

biz Evde Kalmaya Raziyiz Big Grin
Ara
kadam
YOK ŞAİRLİKLE İŞİM ASLINDA MAKSAT MUHABET OLSUN ZATEN MAÇTAN YENİLDİK GELDİK BİD EKRAL FM DAMARDAN VUURYO EN FAZLA İKİ GÜN TAKILIRIM GİBİ GELİYO BUIRDA ADEM ALIŞ BIRAKAMAZSIN DİYO AMA ConfusedConfused:S
Ara
Qetesh
hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Himm Laptop iyiyimiis ama benden gecti yaa yasim olmus 90Big Grin

Kimlikte 19 gösteriyor bişey olmazBig Grin.. Biz seni kakalarız onaBig GrinBig Grin
Ara
Qetesh
Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:ben bile atarım boş kaleye golBig Grin

Demesi kolay Tongue .. O golü kaçırdım dşye nerdeyse adam öldüreceklerdiBig Grin
Ara
Hasretiim
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kimlikte 19 gösteriyor bişey olmazBig Grin.. Biz seni kakalarız onaBig GrinBig Grin

Cok iyi bir dostsun 90 ligi 19 diye kakaliyacan gözlerim yasardii Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 413 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:15 PM