Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşim benim yaa:yikildim::yikildim:ben bile atarım boş kaleye gol.. bugün maçta yenildik ama olsun. Kader utansın, direkten dönen toplar utansın, boş kaleye atamadığım ayağım utansın
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşim benim yaa:yikildim::yikildim:ben bile atarım boş kaleye gol ![]() Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkeklere güven olunmaz Kızlara çok olur yaa ![]() ![]() ![]() ![]()
Bosuna amca Demiyorum ki ben
![]() Yeni Gelen Arkadasimizda Forumun Sairi Olacak Galiba Yüregine Saglik :d Alıntı:Ooo Sende Ademim Ama Yaptın Onun Gönlünün Bir Badişahı Var Ki Böyle Konuşuyo Ama Seviyorsan Bile Sevildiginden Fazla Deyer Vermiyceksin Ki Kıymetin Bilinsin Eskidenmiş o kadirim.. Artık enteller moda ![]() Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kızlara çok olur yaa biz Evde Kalmaya Raziyiz ![]()
YOK ŞAİRLİKLE İŞİM ASLINDA MAKSAT MUHABET OLSUN ZATEN MAÇTAN YENİLDİK GELDİK BİD EKRAL FM DAMARDAN VUURYO EN FAZLA İKİ GÜN TAKILIRIM GİBİ GELİYO BUIRDA ADEM ALIŞ BIRAKAMAZSIN DİYO AMA
![]() ![]() hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Himm Laptop iyiyimiis ama benden gecti yaa yasim olmus 90 Kimlikte 19 gösteriyor bişey olmaz ![]() ![]() ![]() Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:ben bile atarım boş kaleye gol Demesi kolay ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|