:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Hasretiim
kadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOK ŞAİRLİKLE İŞİM ASLINDA MAKSAT MUHABET OLSUN ZATEN MAÇTAN YENİLDİK GELDİK BİD EKRAL FM DAMARDAN VUURYO EN FAZLA İKİ GÜN TAKILIRIM GİBİ GELİYO BUIRDA ADEM ALIŞ BIRAKAMAZSIN DİYO AMA ConfusedConfused:S

Bencede Alisirsan Birakamazsin
Takil Duygusuzlara Hayatini Yasa Big Grin
Ara
Qetesh
Alıntı:biz Evde Kalmaya RaziyizBig Grin

Peki Tongue .. Sonra dersiniz sümüklü bilo gibi adamı kaçırdım diyeTongue
Ara
Qetesh
kadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOK ŞAİRLİKLE İŞİM ASLINDA MAKSAT MUHABET OLSUN ZATEN MAÇTAN YENİLDİK GELDİK BİD EKRAL FM DAMARDAN VUURYO EN FAZLA İKİ GÜN TAKILIRIM GİBİ GELİYO BUIRDA ADEM ALIŞ BIRAKAMAZSIN DİYO AMA ConfusedConfused:S

Sen pek takılmazsın forumda felan ama inşallah alışırsın buraya Smile Fazlada damara bağlama akşam akşam Tongue .. Merak etmim seniiiiiii merak etmim seniiiTongue
Ara
Hasretiim
Desek bile sana caktirmayiz merak etme Big Grin
Ara
kadam
En Son Bir Forum Sitesinde Bir Hafta Takılmıştım Bakalım Burda Son Rekorumu Aşmaya çalışa Bilirim..Smile Adem Sende Aşk Doktorumu Kesildin Be Yavrum Burda Milleti Evlendiriyon önce Bir Kenndini Ever Bakalım Askerlikte Bitti Bir Icraat Yok
Ara
Qetesh
Alıntı:Cok iyi bir dostsun 90 ligi 19 diye kakaliyacan gözlerim yasardiiBig Grin

Ne kadar yaşın geçmiş olsada sende iyi arkadaşsın Tongue .. Hem ayrıca iyi bi insansın Big Grin .. Arkadaşıma senden iyisinimi bulucam Tongue
Ara
Qetesh
Alıntı:En Son Bir Forum Sitesinde Bir Hafta Takılmıştım Bakalım Burda Son Rekorumu Aşmaya çalışa Bilirim.. Adem Sende Aşk Doktorumu Kesildin Be Yavrum Burda Milleti Evlendiriyon önce Bir Kenndini Ever Bakalım Askerlikte Bitti Bir Icraat Yok

Sende yüzüme vurup durma be Gadirim Tongue .. Tmm evlenicem düğünümde oynicaksınız Tongue ..

Bari şu yaşı geçmiş kızların arasında söyleme bunlarıBig Grin.. Sonra bana yazılacaklarBig Grin..
Ara
kadam
Inşallah Hadi Bakalım Bekliyoruz Büyük Bir Havaesle Bizde Senden Sonra Bakarız Artık SmileSmile
Ara
Hasretiim
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne kadar yaşın geçmiş olsada sende iyi arkadaşsın Tongue .. Hem ayrıca iyi bi insansın Big Grin .. Arkadaşıma senden iyisinimi bulucam Tongue

Cok Tesekkür Ettim Ama Arkadasinla Aramizda Biseylerin Olmasina Imkan yok.. Ben Yasli Olsamda Evde Kalmis Olsamda Gururluyumdur.. Kendimden Yas'ca Kücük Bir Es Adayini Asla Ve Katha Kabul Edemem.. Sen Simdi Akil Yasta Degil Bastadir Diyebilirsin Bende Gurur diye Cevaplarim Big Grin
Ara
Qetesh
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok Tesekkür Ettim Ama Arkadasinla Aramizda Biseylerin Olmasina Imkan yok.. Ben Yasli Olsamda Evde Kalmis Olsamda Gururluyumdur.. Kendimden Yas'ca Kücük Bir Es Adayini Asla Ve Katha Kabul Edemem.. Sen Simdi Akil Yasta Degil Bastadir Diyebilirsin Bende Gurur diye Cevaplarim Big Grin

Çocukluk yapıyorsun Tongue .. Bırak bu fakir ama gururlu ihtiyar ayaklarınıTongue ..
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 576 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:50 AM