Aşkka Böyle Mantıkla Yaklaşmayın Ya Aşkın Yaşıyok Tur Mantıksızdır Bir Anda Başlar Ve Bir ömür Yürükte Yanar
Canı Sıkılanlar
|
Alıntı:Inşallah Hadi Bakalım Bekliyoruz Büyük Bir Havaesle Bizde Senden Sonra Bakarız Artık Tmm kardeşim .. Bakıyoruz işte çevreye varmı helal süt emmiş birisi diye .. Kısmetse olur Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çocukluk yapıyorsun .. Bırak bu fakir ama gururlu ihtiyar ayaklarını .. Sana Göre sacma gelebilir ben fakir ama yasli ve Gururluyum lütfen fikirlerime saygi duyunuzu.. Alıntı:Aşkka Böyle Mantıkla Yaklaşmayın Ya Aşkın Yaşıyok Tur Mantıksızdır Bir Anda Başlar Ve Bir ömür Yürükte Yanar Aşkta mantık vardır ama bi yere kadar..
çabuk Ol Valla Ben Evlenmemem Ya Evlenirsemde Ev Kuşu Oluurm Gibi Me Geliyo çok Gezdim Yeter
kadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşkka Böyle Mantıkla Yaklaşmayın Ya Aşkın Yaşıyok Tur Mantıksızdır Bir Anda Başlar Ve Bir ömür Yürükte Yanar Ask'in Gözü Kör Olsun.. Kör Olasica Ask Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşkta mantık vardır ama bi yere kadar.. Bencede ....
Aşktaki Mantık Gercek Segi Oldugunu Anlayana Kadar Dır Bence Gerisi Yalan Hikayesi Olayın Bir Kere Yanmasın O Yürek Gercekten Söndüreck Ne Su Ne Buzul Bulunur Ademim
hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana Göre sacma gelebilir ben fakir ama yasli ve Gururluyum lütfen fikirlerime saygi duyunuzu.. Peki Şeyma hanım.. Size goodnight Tatlı rüyalar (Bunun ingilizcesini bilmiyorum kusura bakma) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 468 Ziyaretçi