:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
kadam
Aşkka Böyle Mantıkla Yaklaşmayın Ya Aşkın Yaşıyok Tur Mantıksızdır Bir Anda Başlar Ve Bir ömür Yürükte Yanar
Ara
Qetesh
Alıntı:Inşallah Hadi Bakalım Bekliyoruz Büyük Bir Havaesle Bizde Senden Sonra Bakarız ArtıkSmileSmile

Tmm kardeşim .. Bakıyoruz işte çevreye varmı helal süt emmiş birisi diye Tongue ..

Kısmetse olur Smile
Ara
Hasretiim
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çocukluk yapıyorsun Tongue .. Bırak bu fakir ama gururlu ihtiyar ayaklarınıTongue ..

Sana Göre sacma gelebilir ben fakir ama yasli ve Gururluyum lütfen fikirlerime saygi duyunuzu.. Smile
Ara
Qetesh
Alıntı:Aşkka Böyle Mantıkla Yaklaşmayın Ya Aşkın Yaşıyok Tur Mantıksızdır Bir Anda Başlar Ve Bir ömür Yürükte Yanar

Aşkta mantık vardır ama bi yere kadar..
Ara
kadam
çabuk Ol Valla Ben Evlenmemem Ya Evlenirsemde Ev Kuşu Oluurm Gibi Me Geliyo çok Gezdim Yeter Smile
Ara
Hasretiim
kadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşkka Böyle Mantıkla Yaklaşmayın Ya Aşkın Yaşıyok Tur Mantıksızdır Bir Anda Başlar Ve Bir ömür Yürükte Yanar

Ask'in Gözü Kör Olsun.. Kör Olasica Ask Smile
Ara
Hasretiim
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşkta mantık vardır ama bi yere kadar..

Bencede ....
Ara
kadam
Aşktaki Mantık Gercek Segi Oldugunu Anlayana Kadar Dır Bence Gerisi Yalan Hikayesi Olayın Bir Kere Yanmasın O Yürek Gercekten Söndüreck Ne Su Ne Buzul Bulunur Ademim
Ara
Qetesh
hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana Göre sacma gelebilir ben fakir ama yasli ve Gururluyum lütfen fikirlerime saygi duyunuzu..Smile

Peki Şeyma hanım.. Smile Size goodnight Big Grin Tatlı rüyalar (Bunun ingilizcesini bilmiyorum kusura bakma)Big Grin
Ara
kadam
Kör Olsun Be Aykırı Gidelim Inadına Ben çıkıyorum Sabah 6 Da Staja Gidicem Kusura Bakmayın Muhabbetinize Doyum Olmaz Ama Bu Yorgunluk Yeter Bana Her Keze Byeeee
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 473 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:26 PM