Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e hadi gidiyoruz o zaman takıl peşime hayatın kararsın ii hadi kararsın baam zatı karaydı sımdı kapkara olsun bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii hadi kararsın baam zatı karaydı sımdı kapkara olsun e bide kapkara dene bakalım ne olacak adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e bide kapkara dene bakalım ne olacak He bıde onu denıyek aslında denemesekte olur ısmnden ne olacagı bellı gibi bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:He bıde onu denıyek aslında denemesekte olur ısmnden ne olacagı bellı gibi yok yok dene bence şiddetle tavsiye ediyorum cnm bana güven gerisini merak etme sen adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok dene bence şiddetle tavsiye ediyorum cnm bana güven gerisini merak etme sen Bak guvendım sana yarıyolda kalmayalım bıde bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak guvendım sana yarıyolda kalmayalım bıde bak şimdi ayıp ettin cnm kendimi yarı yolda bırakırım ama seni asla adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak şimdi ayıp ettin cnm kendimi yarı yolda bırakırım ama seni asla aman yok sende yarı yolda kalma bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman yok sende yarı yolda kalma anladım diyorsunki anca beraber kanca beraber |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 324 Ziyaretçi