evt Arkdaşlar sevdiğiniz insan geçmişini yada geçmişte yaşadığı ilişkileri unutamıyorsa ?
naparsınız
naparsınız
sevdiğiniz insan geçmişini unutamıyorsa??
|
evt Arkdaşlar sevdiğiniz insan geçmişini yada geçmişte yaşadığı ilişkileri unutamıyorsa ?
naparsınız
Unutmak unutturmak o kadar kolay bişi değil. Zaman sadece biraz olsun üzerini örtecektir hepsi bu. Bunun için yapılacak çok fazla bişi olduğunu sanmıyorum. Ama en azından ona o geçmişteki yaşadığı şeyleri anımsatacak şeylerdenn uzak tutmak yada kafasını başka yönlere çekmeye çalışmak belki biraz olsun bu süreç içerisinde yardımcı olabilir o kişiye diye düşünüyorum. Ama zor tabiki ...
Geçmişini unutamıyan bir insandan geleceğe dair birşeyler beklemek çok yanlış olur . ..çünkü geçmişini silemiyorsa o geçmişten hala birşeyler bekliyor demektir
![]() ![]() ![]()
ya kim gecmisini unutuo ki
![]() kimse unutuLmaz sadece ' gecmişte ' kaLır.. acı vermez yada sürekLi düsnmesni gerektirmez belki ama yerine göre hatırLanır.. ve küçük bi tebessümü gerektirebiLir ![]() bunun dısında gecmişindeki kişiyi düşLüosa ve hala yasadıkLarı canLıysa kaLbinde .. ben'Li bişiLer yaratabiLceğini sanmıyorum.. sonucta 1 insan 2 kişiye birden asık oLamaz.. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevdiğiniz Bir İnsan Size Tokat Attı ? | €BeRimSin | 48 | 2,797 |
04-14-2022, Saat: 06:20 PM Son Yorum: wildfang |
|
İnsan hayatını kendisimi yazar yoksa onu iten hayallermi? | PrinceSs | 6 | 629 |
04-10-2022, Saat: 03:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
Seveniniz Yada Sevdiğiniz varmı? | PrinceSs | 24 | 1,524 |
04-09-2022, Saat: 10:17 PM Son Yorum: wildfang |
|
Karizmatik Insan Nasildir??? | PeriKIZI35 | 22 | 1,161 |
04-05-2022, Saat: 02:29 AM Son Yorum: wildfang |
|
İnsan insanın Neyine hayran kaLır ? | My_LiFe | 7 | 998 |
12-18-2010, Saat: 08:34 PM Son Yorum: riukeen |