bende kriterLerimi sıraLamak istiyoruuuum
nasıl biri ?
|
Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1) Gerçekten sevgisine inandığım biri olmalı Aradığınız damat adayına şuanda ulaşılamıyor lütfen 100 yıl sonra tekrar deneyiniz Duygu tabiki isteklerin olacak ama böyle insan bulmak gerçekten çok zor bu zamanda,ama inşallah gönlüne göre birini bulursun ve çok çok seversin şuan tek söyleyebileceğim bu Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bişi yapmadım sormuşlar bende güzel güzel anlattım ne var bunda tmm ya hemen kısma.. ben bişi demeidim.. sadece pcko demiş numaranı gönder die bende öle dedim.. bulmak isteyen zaten bulur.. ona bişi dediğim yok.. (: ama pcko buldumu tam bulur.. tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm ya hemen kısma.. ben bişi demeidim.. Bni tanıyo gbi konuşmuşsun ne iş Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bni tanıyo gbi konuşmuşsun ne iş nickinin sonucu kanmca miley16:
Beni seven
Güvenen ve Güvenilir Çok Kıskanç olmayan Yerine göre davranmasını bilen Ailesi iyi Saygılı,Dürüst,Kariyer sahibi chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beni seven çocukta yaparım kariyerde Juliet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çocukta yaparım kariyerde Bence sen o kariyeri Komserle yap :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
heyy bisim okuL müdürüne fotoshop nasıl olmus bi baksanız :)qüsel mi kötü mü:) | yaraliyureq | 60 | 3,031 |
04-13-2022, Saat: 07:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
Kımler Sevgilisinden Tokay yedi?Nasıl bişeydi?Hoşunuza gıttımı :)hehe | experiance | 19 | 997 |
04-11-2022, Saat: 03:42 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ajdar Nasil Sarki SÖylÜyo :)) | experiance | 6 | 725 |
04-10-2022, Saat: 02:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Tvde Kadın Programları nasıl? | PrinceSs | 6 | 474 |
04-09-2022, Saat: 10:37 PM Son Yorum: wildfang |
|
Duygusuz.Com adresini nasıl keşfettiniz??? | PeriKIZI35 | 2 | 415 |
04-09-2022, Saat: 01:51 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi