Bunu bence sende çok takıntı haline getirme biraz daha sakin kafayla düşünmeye çalış yoksa paranoya yaşamaya başlayacaksın seviyorum derken ruhsal sağlığınıda bozma. Yani dediğin gibi sevmedeğini bende sanmıyorum ve söylediklerine bakarak bende onun seni sevdiğini ve kendi isteğiyle bırakmadığınıda düşünüyorum. Tabiki üzerinde bir baskı mutlaka vardır babasının neler yaptıığını sende biliyorsun az çok. Yani kim olsa bundan korkar çekinir. Ama demek ki kızı hem eve bağlayan hemde sana bağlayan bişiler var. Evi terkedip gelemiyor belki bunda babasından korkması sebep oluyordur senden kopamıyor seni gerçekten çok seviyordur. Bunun başka bir izahı yok gibi ben ablanın onunla görüşmelerinde arayı çok fazla uzatmaması ve arayı soğutmaması taraftarıyım sürekli onla görüşmeli yani en azından hafada bir her gün her gün belki ablanda arayamaz. Bir şekilde de onun düşüncesini anlamaya çalışacak yoklamalar çeksin derim ben. En azından kızın kafasındaki düşünceler hakkında bir fikir sahibi olursunuz. Ama bu yoklama onu çok fazla zorlayacak rahatsız edecek türde olmasn. Gidipte denmesin mesela sen cihatı seviyormusun sevmiyormusun. Mesela desin ki bir gün ya cihatı hastaneye kaldırdık ben atıyorum siz bu kadar atmayın kızında yüreğine indirmeyin neyse hastaneye kaldırdık şöyle oldu böyle oldu felan desin o anda kızın vereceği tepki sana karşı düşüncesi hakkında zaten fikir verecektir. Söylemeye çalıştığım şeyde bu tarzda şeyler.
Sevigisinden eminsen zaten merak etme cihat eninde sonunda o seninle biraraya gelecek yollarınız kesişecektir. Seni sevdikten sonra kimseyi zaten gözüde gönlüde görmez. Sen sadece onu bi şekilde sürekli gözaltında tut neler yaptıgını ettiğini ögrenmeye haberdar olmaya çalış bi şekilde. Mesela ayda bir yine git iyi olup olmadıığını uzaktanda olsa kendi gözlerinle gör derim ben
İnanıyorum ki sonunuz güzel olacak inşallah hayırlısı olur .
Sevigisinden eminsen zaten merak etme cihat eninde sonunda o seninle biraraya gelecek yollarınız kesişecektir. Seni sevdikten sonra kimseyi zaten gözüde gönlüde görmez. Sen sadece onu bi şekilde sürekli gözaltında tut neler yaptıgını ettiğini ögrenmeye haberdar olmaya çalış bi şekilde. Mesela ayda bir yine git iyi olup olmadıığını uzaktanda olsa kendi gözlerinle gör derim ben
İnanıyorum ki sonunuz güzel olacak inşallah hayırlısı olur .