üsttekini okuyun yanlış oldu
Çocuklardan kapaklar..
|
-osman abi sen hangisinden kullaniosun kanatli mi
+erkek adam kanatli kullanmaz ha$im! -aysel! +noldu hikmet -ben bu ay geciktim ya +ayy napicaz -abi her$eye sinirleniyosun ya sen böyle degildin +ya kusura bakma murat ilk günüm be karnim agriyo -abi manyak misin niye beyaz tayt giydin +ne bilim hocam bunun reklamlarinda hep beyaz tayt giyiyolar -fethi abi aksama hali saha maçi var +ben gelemem yegen -neden abi +malum günümdeyim -olsun abi orkid hali saha çikmis, ondan kullanirsin +hmm iyiyimis + necati abi. o reklamdaki sivilar var ya.. niye mavi. yoksa bende bi sorun mu var abi. - bilemiyorum recep.. ben de yeniyim bu konularda.. -hasan yakla$sana yanima ne iki büklüm oturuyosun,gel bak yeni kombinezon aldim +necla uzak dur muayyen günümdeyim ayrica karnim agriyo -aaa süheyla noluyo ya bismillah +$raaaaak -niye vurdun $imdi +ilk kez regl olana tokat atilir korkma diye -ee napicaz +al $unu -bunu nereme takicam +e yuh öküz müsün be + baba ben simdi büyüyünce regl mi olucam - git annene sor esek sipasi * anne ben büyüyünce regl mi olucam - baban daha iyi bilir. ona sorsana + hanim çocugun yaninda konusma böyle. -hüseyin abi niye agliyosun ya komedi filmi bu +ya bilmiyorum çok duygusalla$tim ben bugunlerde molped reklaminda tahminen kadir inanir oynardi: + delikanli erkekler molped kullanir (bir reklam) + simdi esit miktarlardaki sari-lacivet siviyi pedlere döküyoruz. gördügünüz gibi fenerium pedleri hizla siviyi absorbe ediyor. siz de alex'le ayni pedi kullanmak istemez misiniz? (reklamin ana slogani - tüm takim söyler) + biz de orkid kullaniyoruuzz.... -hikmet hadii teravihe gidiyoruz +abi yok sagol ben gelmeyecegim -yav yürü herkes gidiyo ne demek gelmeyecem +abi yok biraz rahatsizim -ulan kadin olsan regl döneminde misin diyecem de +abi nolur aramizda kalsin -hikkkmmeeeeett - pisst, necmi orkidin var mi lan? - ulan ne otlakçi adamsin al... - bak börkesu üstüme gelme bu aralar çok fenayim..firk! - hüsnücan ben ne dedim ki simdi? - bisi demedin diye oluyo bütün bunlar börkesu... ühüüüüüfirk! - ben sana bi çikolata aliim en iyisi - beni kandiramazsin iste küsüm ben sanafirk... - ... - sade olsun findiklari disime kaçiyooofirk... - patrooonn (kas göz isaretleri ile dert anlatilir) karnim agriyor. - iyi git 3 gün dinlen. 3 gün sora gel ama hamdi'ninki basliyo -of hayri of sen beni sevmiyorsun zaten.. +bu kadar uzulcegini bilseydim okey atmazdim cemil abi.. -siz erkekler yok musunuz zaten.. +cemil abi iyi misin ,betin benzin sarardi ,pedin benzin kizardi ? +muhittin abi bi arkami kontrol etsene yaa çikmis mi? -yok aslanim pasparlak devam et. - mahmut abi kos kos + ne var lan yine n'oldu ? - abi sorma özel günümdeyim ama kanatsiz pedim yok + al bende kanatli var. - yok olmaz abi. mazallah kanatlanir uçariz. erkek dedigin agir olmali - mahmut abi o kan ne öyle ? +himmet, ben regl oldum - neeeee ?! +evet. sen bensiz devam et. ben sensiz kanarim burda tek basimaaa -kaan geliyon mu suya? -yok abi havamda degilim... hem $u kitabi okuyayim biraz. -olm hadi lan açilcaz bayagi.. -yok yok... yorgunum hem... erkek bünye,kiz arkada$iyla yemege gittiginde,yaninda bulunan koca evrak çantasiyla tuvalete gidecektir. -hayatim nereye? -bi lavaboya gidicem bitanem. -o koca çantayla mi? -(sesini kisarak) reglyimde bitanem,o nedenle. -ha devam et,hatta kalk bi arkana bakayim. -süperiz bitanem,birbirimiz için yaratilmi$iz,çok anlayi$lisin - kazim abi benim kalmamis be, bi dal allways versene.. * olm hep böyle yapiyosun, ne otlakçi adamsin lan. - abi valla aksam paket alicam veririm ben sana. -mahmut abi fazla pedin varmi ya acele -valla neco paketi yeni attim . +müsterilerimize karsi bu kadar sevimsiz tavirlar sergilerseniz terfi etmeniz imkansiz hale gelicek mahmut bey. -çocukta yaparim,kariyerde. - mustafa pedin var mi? + bi tane kalmis, tiryakinin son pedi istenmez biliyorsun
12-16-2009, Saat: 05:29 PM <
Cüsünüz diOr Ve aCdıqım qißi Sayfayı KapatıOrum aßi ßu Ne Len :kop::kop:
AfrâsyâB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Erkek olduğuma duacıyımdır herzaman bende senin erkek benim kıZ olduğuma çok duacıyım her Zaman :d çok GüZel konu teşekkürler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çocuklardan Yorumlar.. | PiNk_AnGeL | 6 | 543 |
04-07-2009, Saat: 06:54 PM Son Yorum: PesmisT GirL |
|
Cocuklardan kapak olacak cevaplar | DeRiN_SeSsİzLiK | 13 | 935 |
04-07-2009, Saat: 12:54 PM Son Yorum: DeRiN_SeSsİzLiK |
|
Çocuklardan çıldırtan sorular..(şiddetle tavsiye edilir..!:)) | mhanyaxx | 9 | 517 |
10-29-2007, Saat: 10:02 PM Son Yorum: AdAmIn1i |
|
öğrenciden öğrewtmene Süper Kapaklar | ÖLÜM MELEÄžİ | 4 | 593 |
07-29-2007, Saat: 01:27 AM Son Yorum: ÖLÜM MELEÄžİ |
|
çocuklardan çıldırtan sorular :):) | happy yeliz | 0 | 380 |
03-31-2007, Saat: 05:45 PM Son Yorum: happy yeliz |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi