:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
hiç sorma Big Grin Tongue çooook yoğun bir hafta geçirdim bu hafta da yoğun başladı ama geçen haftaya göre sakin salıyır .. böyle hayırdır neler geldi başına bakiim ???
Ara
emre-altan
abla ben bi ara ameliat olmustum ya onunla ilgili sorunlar cıktı :S ewe hesapta tebligat yollamıslar ama postacı alındı die imzalamıs geri almıs gecen gn aradılar parayı cumaya kadar yatırmasaydık we onlarda aramasaydı ew haciz gelcekti :S:S
Ara
sıla
anaa hastaneden mi e parayı yatırdığınıza dair makbuz fatura fln bişey yok mu ki
Ara
emre-altan
ya abla ben özelden olmustum bu ameliatı sonradan hastane sgk kurmuna bi kagıt göndermis bize paranın bi kısmını geri gönderdiler aradan bi sene gecti böle bisi yapma hakları yokmus werdikleri parayı geri istediler
Ara
sıla
hobaaa ne alakaymış peki bişe anlamadım neyse hallettiniz mi peki ???
Ara
emre-altan
bizde anlamadık abla öle böle bagırdık cagırdık karsılıklı ama sonnda ödeyip hallettik mecburen
Ara
sıla
hay allah yaaa neyse geçmiş olsun canım yaaa ... ben de ocak ayında hastanede yatmıştım maaşın yarısını verdiler gerisini raporluyum ya sigortadan alcam göyaaa 2 ay oldu halaaa alacam bakalım bekliyorum Tongue
Ara
emre-altan
Big GrinBig Grin bi seneden sonra werirler abla Big Grin dha waktin war Big Grin bi sene sonrada geri alırlar Big GrinBig Grin bu arada gecmis olsun ablacımm
Ara
sıla
saol canım aynen valla sorma devletten alacağın olsa alamıyosun borcun olsa yakana yapışıyolar Big Grin
Ara
emre-altan
aynende öle abla Big Grin alırken acıma yok isterken Big Grin bi kasık suda bogcak gibi istiolar Big Grin yakında ergenekondan atarlar bizide abla Big Grin dewlete ettigimiz laflar yüzünden Big GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 150 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 04:08 PM