kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşanmasıda tavsiye edilmezz belkide hayatının en büyük hatası olur ben yandım sende yanmaa
Simdi bunun üstüne güzel Bir Türki giderdii...
Canı Sıkılanlar
|
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşanmasıda tavsiye edilmezz belkide hayatının en büyük hatası olur ben yandım sende yanmaa Simdi bunun üstüne güzel Bir Türki giderdii... Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Belli Bellii... Yaşama daha iyi. Hortlak gibi bu. Ne gece uyur ne gündüz. kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onların ikiside sensinn kuyruğunu kedi yapp dön dön dur hasta ruhluu Güzeldii.. Tuttumm
04-05-2010, Saat: 12:01 AM <
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Simdi bunun üstüne güzel Bir Türki giderdii... telli turnam mesela demii Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaşama daha iyi. Tamam yasamaktan vazgectim.. Ben Kendi Dünyamda mutluyum
04-05-2010, Saat: 12:02 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaşama daha iyi. hahahah gece uyurum yalnız kalırsınn ona göre şikayet ett kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:telli turnam mesela demii evet.. guzel giderdi.. veya.. Ben Yandim Eller Yanmasin hasretim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simdi bunun üstüne güzel Bir Türki giderdii... Ben söylerim türki. Aman yeşil kurbaayı sölimmi? Sorgusuzca bekledim.. Neden gittiğini, nereye gittiğini, ne zaman geleceğini sormadan, sadece bekledim. Nefes alacağım zamanı bekledim. Her gelişin şenlik, her dönüşün bayramdı sanki. Sen de çok sevmesen gelir miydin hiç? Özlemesen benim kadar döner miydin? Gidişlerine bahaneler bulmak en iyi yaptığım şeydi benim... Mecbur olmasan bırakıp gitmezdin ki beni sen. Vardı mutlaka kendince sebeplerin... Önemli olan gelmendi.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|