kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öpme şunu zatenn şımarıyo biri öpünce :d
o kimdi pardon
Canı Sıkılanlar
|
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öpme şunu zatenn şımarıyo biri öpünce :d o kimdi pardon kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şeymaa ademiminn sesii çok şekerdir şarkı söylerkenn aynı şeyi söyleyemicem tabiki Sanki hiç duydun şarkı söyleyişimi? Çok yerden teklif geldi de ben gitmedim. Sonra şey diyolar. Parayı buldu gözü kalktı. acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi ki HAYIRRRRRRRRRRRR Pehh. Öyle olsun.. :pisik::pisik: kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öpme şunu zatenn şımarıyo biri öpünce :d Sana öp demedim diye kıskandın demi? Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ozaman almayim sagol.. Söyleyim yinede beah.. Anadolunun bağrından kopup gelmiş çok değerli bu sesi bi dinle istersen. Kötü ama hatırım için dinle. Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Söyleyim yinede beah.. :yikildim: :yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Söyleyim yinede beah.. Bide Agla tam olsun Hadi bak cok israr ettin.. Dinliyorum Buyrun Son 2,3,4 Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bide Agla tam olsun Funda güldü bana Psikolojik olarak çöktüm. O yüzden söylemekten vazgeçtim.:pisik: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Funda güldü bana manyak öldüm gülmekten gece gece uykum açıldı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|