işte adminiçe yorumu
History & Love Story bilmecesi
|
Alıntı:pckocuuuum sana şu yönden katılmıyorum tamam haklısın özeli özelde kalmalı ama bizi de ilgilendiren bi yanı varki bu adam her kimse iki farklı nickle üye olmuş kendi açtığı konulara yorum yapmış Yahu o zaman konularına istediği yorumları alamıyodur. Egosunu tatmin etmek için bir üyeye ihtiyacı vardır Napsın allalaa siz de güzel güzel yorumlar yapın başkasına ihtiyaç duymasın Âh be.
ülkemizde iki tür net insanı kullanan vardır.. kafalarındaki beyinde şu ikiye ayrılır bakın..
internette daha kolay yalan söylenebileceğinden bahsetmiyorum.. 1. bölüm sanal bölüm 2. bölüm reel bölüm. internet ortamınada sanal bölüm olarak algılarlar ve sonuçta onların söyledikleri yalanlar tam olarak yalan sayılmaz.. sanal sanalda kalır yani gerçeklik içinde gerçeklik
04-16-2010, Saat: 01:14 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yahu o zaman konularına istediği yorumları alamıyodur. bizde mi açsak napsak konularımız yorumsuz kalmaz en azından yorum güzeldi PcKoPaT emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde mi açsak napsak konularımız yorumsuz kalmaz en azındanYani, taktik belli D Sağolasın (; Âh be.
alemsiniz yaaaa çocuklar sizde film kopmuş he olun olun hem forumun üye sayısı da artar
herkes kendine pay çıkartıcak ya
ben bilmem ama siz bayaa iyisiniz bu konuda
gençlerin zekasına hayranım nasıl yaratıcı olabiliyosunuz istediğiniz zaman
04-16-2010, Saat: 02:10 PM <
tek amaç forumun üye sayısını ikiye katlamak adminiçem hürmetler
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
love you!..... | oskancrn | 13 | 940 |
08-27-2008, Saat: 09:22 PM Son Yorum: nry8 |