kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konuma yorum yapma lütfen.
düzenlenmiş mesaj neden iyi dilekte bulundum kendimce.. =)
oof ooff:(
|
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konuma yorum yapma lütfen. düzenlenmiş mesaj neden iyi dilekte bulundum kendimce.. =) kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:değmez ya kimse için. helede bi erkek içinn.. beş kuruş etmeezler bee:d Yorumun sana yakışmamış Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Edenleri de var canim.. yeterki dogru olani bulabilesin Doğru söz doğru yorum tşkler...
Sanki kız milleti için değermişte erkek milleti için laf söylüyorlar. Önce bi kendinize bakın, sonra erkekleri irdelemeye geçin.
05-05-2010, Saat: 12:51 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yorumun sana yakışmamış güzel sözlerin için teşekkür ederim ama hala aynı düşüncedeyim. Kimse için değmiyor. beni yanıltıcak biri çıkana kadar karşıma hepsi aynı benim için. sevgili anlamında..
doğru kişiyi bulmak gerçekten prens olanı bulana kadar bi sürü kurbağa öpmek gibi bişey
:hail:Allahıma şükür ben çabuk buldum aşkımı :tolga: kurbağadan bıkıp aramazdım heralde
05-07-2010, Saat: 01:10 PM <
ablam bende buldum sanırım doğru kişiyi iyikide vazgeçmemişim kurbağa öpmekten hadi kitle bu konuyu
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|