вαşℓαмα∂αη вιтєη αşк'α..
|
Seni seviyorum dedigin o günü varya asla unutamam
Gözlerime bakipta ellerimi tutmustun hani ............hatirlasana!! Senden baskasini asla sevemem demistin hani Hani ben ilk ve son askindim senin Hani bensiz ölürdün sen Hani bensiz kalmak bir yudum suya muhtac kalmak gibi birseydi?? Simdi nasilda yasiyorsun bensiz Bensiz nasilda mutlusun Yalansa inkar etsene ...Yalan desene!!! Demek ki sen beni hic sevmemissin Bana gönlünü vermemissin Nasil yaptin bana bunu Nasil gözlerimin icine baka baka Seviyorum dedin hic utanmadan Yüregin sizlamadan Nasil nasil.......nasil......??? Bu kadar kolaymi seni seven bir aptala aci cektirmek Bu kadar kolaymi "seni seviyorum" deyipde kandirmak Sen beni hic sevmemissin Yar ben seni deli gibi sevmistim Ben seni sevmistim seni!! O kap kara gözlerini!! "Seni Seviyorum" deyisini!! O sacimi oksayisini Bana simsiki sarilisini Ben seni cok özledim sevdigim O gittigin günden beri gör bak ne haldeyim Sen gittin gideli belalardayim Cikmaz yollardayim Gündüzlerimide caldin benden giderken Isiklarimi aldin beni terk ederken Sen gittiginde beri sadece gecelerim var Bir tek resimlerim var hasretim var birde ben!! Ben seni sevmistim seni!! Sen giderken gözlerimi caldin benden Göremez oldum hic kimseyi Sana daglar kadar kin duysamda Senden nefret etsemde Sana.........Sevdamiza lanet edemem!!! Cünkü ben seni sevmistim sevdigim!! Ama sen acimadan vurdun beni Arkana dönüp bakmadan terk etttin beni O günden sonra bana ne kaldiki O son bakis Resimlerin.........ve kulagimda cinlayan sesin!! Ama sen yoksun iste Hatiralar avutmuyor kalbimi Avutmuyor yasananlar su yorgun yüregimi!! Sana asla dön demeyecegim Asla seni düsündügümü söylemeyecegim Resimlerini öptügümü bilmeyeceksin Asla ama asla agladigimi görmeyeceksin!! Seni su yüregim birdaha severse eger nagmerd olayim Yoluna cikarsam eger girdigim her yolda kaybolayim Hersey yalanmis hersey hayalmis Nasilda sana kandim?? Sözlerinde yalanmis senin gibi Sevdanda yalanmis senin gibi Sende seversin birgün kendin gibi birini!!! Bir yıldız seçtim bugün senin için
Mavi bir günün aydınlığında. Sonra düştüm de gökyüzünden kızıl saçlarına Bir gül kokusu gibi bütün ömrün en güzel yalnızlık geceleri Kaldı hecelerimde.Duyulmayan kelimeler kaldı kulağımda Söylenmeyen sözler yüreğimde kaldı. Şimdi bir güneş açıyor saçlarındaki yıldızlarda Yıldızlar kaçışlar içinde gecelerden gündüzlere. Dökülüyor bak Ağaran kan kızılı saçlarından… Seninle ömür boyu birlikte olmak vardı yıldızların kentinde. Seninle bir ömür vardı yıldız gezegeninde. Sensiz kelimelerin hapsine düştüm sonra Zaman geçti hep sensiz. Nefessiz ölümler oldu Esaretimin bedeli… Vakit gitmek vakti Vakit hüzün vakti. Hicranlarda vuslatı öldürme vakti… Zamandan öte; Sevdamın gergefinde Bir aşk bir gül Ve biraz da kül Kaldı geriye… Sadece bu şiir değil Her şiiri sana yazdım ve sana okudum. Okumakla bitmedi ki hayat Yazmakla geçmedi vakit. Sevmekle tükenmedi bu gezegen ve yıldızlar. Kaldırımlar düşmekle yıkandı Aşkların dikenli Ve çocuksu kanlarıyla… Islak sokaklarda batan aşkların dikeni kaldı Yüreğimin en kuytularında… Bilmez misin? Hiç bir GÜL´ün dikeni batmaz kendine Hiç bir diken de batmaz GÜL´üne…
05-11-2010, Saat: 01:49 PM <
Heveslerim arzularımı özlemlerimi de götürdün takıp da peşin sıra. Çiçeklerim bıraktığın renklerde değil kokmaları bıraktılar toprak da toprak gibi kokmuyor. Ekmek başka kokuyor sebze meyvelerin tadı başka. Mehtap ürküntü veriyor sadece değil oturup da şiirler yazmak özlem beşiklerinde en büyülü rüyalarla belemek hiçbir anlam taşımıyor artık. Hani o tuhaf inançtaki gibi kurt adamlar gelip oturuyor düşlerimin orta yerine sanki az sonra sarılıp boğazıma tüm kanımı emecek Her karşıdan geleni sen her arabayı senin direksiyondakini sen sanıyorum unutup da yokluğunu bu şehirde. Bayrammış gelen?Hıh çok da umurumdu ya Gelse ne hiç uğramasa buralara ne ne anlamı var ki sen onca mesafedeyken kucaklayamadıktan sonra seni! Kime açacağım börekleri kimin için endişelenip telaşlanacağım kızaran ekmekler soğumasın aman yumurta katı olsun ve sıcaklığını korusun yiyene dek diye. Kime yapacağım sevdiği çorbaları pilavı domatesli ve tereyağlı olsun diye özen göstererek ben yemesem sevmesem de kimin için saracağım dolmaları o en sevdiği tatlıları kim için ve ne diye yapacağım. Kimin bayram namazından dönüşünü bekleyeceğim elinde sıcacık ekmekle ve telaşım kime olacak aman kapıda beni iyi görsün diye masayı hazırlama telaşı arasında makyajımı saçımı da yetiştirmeye çalışarak hangi giysiyi seçsem telaşıyla. Sen beni hep bakımlı görmeyi seversin moralin bozulur o gün bakımsızsam kötü hissedersin kendini biliyorum. Kim öpecek ellerimi minnetle kime sarılacağım ben içime çekerek o çok özlediğim kokusunu? Bu şehirde değilsin ya; herkes sana benziyor ve hiç kimse sen değil. Bekleme yüreğim;
Gelmeyeceğini biliyorsun. Karanlık gecelerinden seslenme yeter. Nerden bilsin ona yandığını.... Bir bakışa bir söze uçurma kuşlarını onun yoluna. Çağırma yüreğim; Bırak kalsın uzaklarında. Sen yine kahreden yalnızlığında boğul. Bir küçücük umudun ardına sığınma. Bırak kalsın sen alıştın nasılsa bu sızıyla yaşamaya... Ağlama yüreğim; Ağlama.... Varlığını doya doya yaşamadın ki; Yokluğu bu kadar koyuyor sana. Biz ne depremler yaşadık seninle Ne enkazlar saklı derinliklerinde.... Yeter yüreğim; Sus artık... Görmüyor duymuyor seni. Onu her andığımda kuş gibi çırpınma.. O olmayacak hiçbir zaman... Onun yüreğiyle tek yürek olamayacaksın. Bir mutlu sonu yok bu hikayenin. Kendini kandırma. Sus artık yüreğim sus... Gitmek işin kolay kısmıdır zor olan gitmeye karar vermek. Ayrılık içimizi parçalasa da bazen sadece giderek söner ruhun yangını. O yüzden yolun açık olsun sevgili!
Yolun Açık Olsun Sevgili! Ben de bittiğimde gittim birilerinden. Zor olacağını düşünsem de veda etmeyi becerdim. Demek şimdi senin sıran geldi. O zaman gitmelisin sevgili! Elimizde güzel anılar var. Geçmişe yapılan yolculuklarda gülümseyerek hatırlayacağımız pek çok anıyı cebimize koyduk. Zaten başka ne kalır ki geriye sevdadan? Şanslıysan güzel zaman notları! Bir ilişki bittiğinde elimde kalanlara bakarım. Kaç gülümseme biriktirmişsem o kadar değerli kılınır aşkım. Kavgalarımız da olmuştur ancak beni ilgilendiren nasıl barıştığımızdır. İnsan her şeye alışır. Yalnızlığa ayrılığa sessizliğe gürültüye aşka birlikte yaşamaya insana ait ne varsa insan alışır. Önemli olan alıştığın düzenden diğerine geçecek cesaretin olmasıdır. Demek artık seni özlemek zamanı gelmiş. Bir müddet hasret kokacak odam. Bunu da yaşamalı! Aşkın her halinde farklı renkler saklı. Seni sensizken sevmenin de bir rengi olmalı. Kalbim yerinden fırlayacakmış gibi dilimi bile zor tutuyorum. Gönül elbette “gitme” diye haykırmak istiyor ama sen sakın beni dinleme. Madem vakti gelmiş ayrılığın şimdi kalsan yarın gidersin. O zaman daha da kötü olur belki bu veda kirli cümleler ve hakaret dolu kavgalar sonunda kapıyı vurup çıkarsın. Onları yaşamak daha kötü! Hani bazen deriz ya “Allah ölümün bile hayırlısını versin” diye; bence ayrılığın da hayırlısını versin. Hala gözlerimizin içine bakabiliyorken birbirimiz hakkında söyleyecek güzel sözlerimiz varken git sevgili! Hiçbir aşk sonsuza kadar sürmez. Sürse de adına aşk denmez. Dönüşür değişir mutlaka o duygular. Sen bana ben sana hala güzel bakıyorken git sevgili! Doğum günlerimizi unutmadan her sene hasret dolu seslerle arayacak kadar iyiyken aramız bırakalım. Çok tutulmuş bir televizyon programını yerinde kesmek gibi damağımızda tadı varken git sevgili! Zaten gitme desem ne olacak? Ne kadar tutabilirim ki? Rica ve minnetle dayatılan bir ilişkinin ömrü ne olur? Gitme vakti geldiğinde göndermeyi bilmeli. Aklı başka yaşamlara kayınca insanın durduğu yer hapis gibidir. Oysa yolunu çizmelidir insan. Yaşam denilen bu yolculukta kim bilir daha ne maceralar yaşaman gereklidir. Benim içim elbette acıyor ama öyle yürekli ve dürüst bir gidiş istedin ki gönül rahatlığıyla söylüyorum: Var git! Yolun açık olsun sevgili! Sessiz bir geceydi ...
Ağlıyordum ... Korkuyordum ... Gece kötüydü yaşattığı da anlatmaya çalıştığı da. Bitmesimiydi doğru olan ? Sen ile ben biz değil miydik ? Sana bizi anlatabilmişmiydim ? ... Hayır anlatamadım. İnanmadın. Tuttum gözyaşlarımı yanında hep. Utandım. Hep güçlü bil istedim beni. ... Seni sevmek kolay mıydı ? Yoksa beni sevmek mi zor ? Gittin ... Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii ... Hep susmak oldu en iyi yaptığım. Yine susuyorum. Bu defa benim söylediklerime ağlıyorum. Belki hak etmediklerine ... Belki belki seviyor olma ihtimaline ... ... Hep .. Hem içimde hem bana en uzak olmak zorunda mısın ? Her defasında bırakmak zorundamısın ısıttığın ellerimi ? Her ayrılıkta beni hep geri dönüşüne inandırmak zorunda mısın ? Oysa ben ... hep içimde sakladım senii !!! ... Görüyormusun ? Yine düşlüyorum yine geri dönmeni umud ediyorum. Hep bekliyorum hep geliyorsunn ... Sonra hayatımı alt üst edip çekip gidiyorsun ... Sen Yine Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii ... Her defasında doyamadım sana ... Bakamadım dilediğimce ... Şöyle içimdenn sımsıkıı sarılamadımm ... Koklayamadımm kokunu alamadım yanıma ... Mesafeler değildi seni ve beni engelleyen . Sen ve ben biz olamamıştık bir türlü gerçekten. Anlatamamıştık bizi ... Yine döneceksin biliyorum . Hissedebiliyorum . Son hoşçakalın diğerine çok benziyordu sevdiğim kız. Beni seviyorsun ... Seni seviyorum ... Ne olur Beni Yarım bırakma Yarsız bırakma Issız bırakma... kırgınım,
elimden oyuncağımı alanlara, yüreğimle oynadığım oyundan bahsedince benimle alay edenlere, dostum bildiğime değer vermeyenlere, yüreğimin ayağıyla yürüyüp gittiğim mekanı beğenmeyenlere, onun telkiniyle tutunduğum dalı kesenlere, onun sözünü dinlediğim vakit, benim sözümü dinlemeyenlere…kırgınım.... Sen gidersen
Saatlerin kadranları izler peşinden Durur zaman! Anlamını yitirir anlarım Anılarsa yüreğimin yangınına içerler yudum yudum. Beyazın kırmızının lafı olmaz. Kadehler zehir olur kadehler zifir... Buralara hazan vurur... Buralar boran olur... Buralar yaman... Yüreğim inceden yorulur... İçerimden ilmek ilmek izlerin yolunur. Bilirsin aşka emektir her sevişim seni. En azılı katil olur aşk sen gidersen Yüreğimde seni bulamazsa Düşlerim vurulur. Sen gidersen... Ayrılığı seçtin mi her şeyi götüreceksin yanında...
Geriye hiç bir şey kalmayacak. Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde -ki ben en çok onları duydum-... Gittin mi adamakıllı gideceksin.hiç bir özlem kalmamalı dönüşleri emziren... Demem o ki böyle gidilmez.büyük olmalı ayrılık.uçsuz bucaksızdursuz duraksız olmalı... Telefonun numaraları sesime düşmemeliyolların yoluma değmemeli... Hiç bir anıyahiç bir dizeyehiç bir şarkıya yenilmemeli ayrılık. Şiirler okununca unutulmalıhasret dokununca uyutulmalı... Rakınınşarabın diktasında titrerken yürekgözyaşlarının debisi arttığında gece inmişken ayakparmaklarına kadar yahut gün doğarken yatağının diğer yastığındaki boşluk tecavüz ederken gözlerine ne bileyim tek başına yiyeceğin sofrana iki kişilik servis açtığında susacaksınduracaksın... Gitmenin hakkını vereceksin... Ayrılık gurur duymalı seninle. Gidensensözün ayaklarına geçiyorsaayakların yakınımdan geçmeyecek... Ayrılığı seçtin mi büyük olacak ayrılık... Ayrılığı seçtin mi? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi