- Şu beyaz güvercinlerin semasında uçuştuğu ilahi şehri görüyormusun?
işte ona İstanbul derler!
İstanbul...
|
- Şu beyaz güvercinlerin semasında uçuştuğu ilahi şehri görüyormusun? işte ona İstanbul derler! Yürekce Bir Sevda benimkisi
Tutulalı [i]Hayat Zindan[/i] [i]Yemek[/i] [i]İçmek[/i] [i]Ne Mümkün……..[/i] [i]Ancak Sarardım ve Soldum………[/i] [i]Bilmedilerki[/i] [i]Bir İstanbul gününde[/i] [i]Boğazın Birazda Deli halinde[/i] [i]Y Ü R E Äž İ M E YAR DEÄžDİ[/i]
[INDENT]
[/INDENT]
Bir s e s s i z l i k olur sonra sallanır başım
[/INDENT]Yakar senide sallanışım o batasıca İstanbul’da.
[/INDENT]Adı diyorum adı batasıca İSTANBUL’da.
[/INDENT][i][/i]
[i]ÖzlemiYorum seni [/i] [i]Özletmiyorsun kendini [/i] [i]Şiir yazacağım ajandamda sen [/i] [i]Kahve içiyorum falımda sen [/i] [i]İstanbul'da sen [/i] [i]Düşümde sen [/i] [i]Hep sen [/i] [i]SEN....[/i] [b][/b]
[b]Benim kara haberim senindir.[/b] [b]Eğer Leyla'n ölmüş derseler gelme sakın İstanbul'a.[/b] [i][/i]
[i]Yazdıklarınızı dönüp okumamak ve canınızı daha fazla yakmamak için kapalıdır gözleriniz.[/i] [i]Yazabilirsiniz. Bu masalın okuru siz değilsiniz…[/i] [i]Seni yazarken kendimi nerde unuttum yar? Nasıl oldu da kendime “siz” oldum?[/i] [i]Güneş suya düşüyor titriyor varlığı.[/i] [i]Gece doğuyor şehrime. Maviler kararıyor. Vapurlar denizi parçalarcasına geçiyor karşı kıyıya. Ortaköy’ e uzanıp gidiyor gözlerim.[/i] [i]Serseri adımlarımı özlüyorum sahil boyu düşülmüş.[/i] [i]Ve SoN diyorum içimi yararcasına.[/i] [i]Kız Kulesi şaşkın.[/i] [i]Ve SoN diyorum.[/i] [i]Kule ağıtlar iğneliyor masalımın sonuna...[/i] Dün gece yatak yorgan döşek, uyandım kanter içinde Dünyayı kalayladım biraz, kötülük yok aslında içimde Neden böyle yapayalnız, neden çaresiz gibi Senden bir haber gelmez biliyordum Senden bir umudum yok gibi İstanbul'dan kolay kolay gitmezdim bilirsin Tadı tuzu sendeymiş meğer İstanbul senmişsin İhtiraslardan kolay kolay vazgeçmem bilirsin İstanbul bitmedikçe sen hala benimsin. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İstanbul Ağladı Ben Yine Tuttum içimde.. | ROSE | 9 | 743 |
04-08-2022, Saat: 03:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
Adını İstanbul koydum O`na değil sana aşık oldum... | acemhe | 10 | 1,467 |
01-30-2014, Saat: 09:11 PM Son Yorum: acemhe |
|
Bir Şehir, Bir Kadın.. İstanbul mu Senin Adın..? | SeRDİD | 2 | 817 |
01-29-2014, Saat: 09:20 PM Son Yorum: onaç |