Ömrüm
|
Olup olmadigin her yere
Duyabildigin tüm sesle Haykirabildigim kadaryla Cevaplayabildigim her soru Gecenin lakirtisi hala kulaklarimda.
Zaman ise sensizliğin sinirsizliginda. Ve bensizligin ilk demleri kaplaniyor... Ankara da karsi pencerede yagiyordu kar.
Görebildigim tek buydu Bugulu bir kirmiziydi gök. Sana yazdigim harfleri
birlestirip cizgi yapsam Ne kadar uzak olsan sana gelirdi biliyorum.. Karmakarisik sanmalar içinde her geleni o zannederdim. Tabi gidenleride.....
Beni görmeye gel!
Her yalanın
Kendi gerçeğini aradığı gibi Hayatın alnına yazdım ismini Sana geliyorum İçimde üç noktadan ibaretsin
Bu ne demek bilir misin? Üç noktayla başlarım ben hayata her sabah Yani senle başlarım Hayat sonsuzluk olur seninle Sen sonsuzluk olursun içimde Sen içime vurursun üç noktayla sonsuzluk daha da sonsuz olsun diye Ben içimi dışa sana vururum içimdeki sonsuzluğunu gör diye Kasinla gözün arasinda kaldim SUS! kandim ha kandim – yandim ha yandim Ben dudaklarinin arasinda kaldim sen bunun yarinidami yok sandin ? Senden Sonra Giderken boğazımda bıraktığın her bir düğüm ruhumun kanallarını tıkadı gün be gün... Herşeye rağmen kalbe nefret sokmadan beni sokan bütün arıları dahi affettim senden sonra... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi