history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende Mudanya'ya beklerim...Her arkadaşıma kapim sonuna kadar açık....
teşekkürler, eminim sen orada da bir imkansızlık bulursun
Canı Sıkılanlar
|
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende Mudanya'ya beklerim...Her arkadaşıma kapim sonuna kadar açık.... teşekkürler, eminim sen orada da bir imkansızlık bulursun
♯ ~Tıℓѕıм~ ♯ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni iyi tanıdığını sanıyorsun,canın sağolsun.... history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beni iyi tanıdığını sanıyorsun,canın sağolsun.... yaşadığımı söylüyorum... peki o zaman hafta sonu Mudanya'ya geliyorum beni karşılar mısın :nod: zaten cevap alamadım her zamanki gibi neyse kuzum ben yatıyorum..
İyi geceler herkese.. Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Büyük bir yüreğe sahipsin arkadaşım,teşekkürler. history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Büyük bir yüreğe sahipsin arkadaşım,teşekkürler. kendimi çok yüreksiz hissettim, CANIN SAÄžOLSUN.. ♯ ~Tıℓѕıм~ ♯ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Iyi Geceler Gülüm Kendine Dikkat Et ♯ ~Tıℓѕıм~ ♯ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşadığımı söylüyorum... peki o zaman hafta sonu Mudanya'ya geliyorum beni karşılar mısın :nod:Yalanda olsa mutlu oldum,bekliyorum..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|