iki tane duygulu atacaksın ortaya bak nasıl karışıyo ortalık..))
Canı Sıkılanlar
|
bimiyorum 45 derece sıcağa maruz kalınca böyle oluyor..))
peki neden kıymık..
07-24-2010, Saat: 05:27 PM <
böyle olması gerektiği içinn.. sence ne sebebi olabilir
07-24-2010, Saat: 05:36 PM <
hımmmm o halde şöyle söylimm
ablamın bi kaç arkadaşı var kıymık onların hayatında kendilerine özel bi grup bu gruba katılmak için ardardaa biçok sakarlık yapmanız gerekiyor.tıpkı benim gibi. yolda bu gruptan birine yetişmek için koşarken düştüm. bileğim epey bi yüzüldü. izi felan var şuan. anneme sordum dedim bunun izi kalmasın diye napmam gerekiyor. annem dedi beyaz mumu sıvıyağ ile eriit. soğuyunca krem gibi olucak . onu sür. haftasonu olduğundan dokorada gitmedimdi işte. neyse aldım beyaz mumu sıvı yağ ile erittim. tam kapadım alev aldı bende bi kafasız olarak üfledim elim yandı sonra tava yan döndü içindekiler olduğu gibi bacağımdan aşağıya döküldü. oralarda yandı. yere dökülen yağdan bide kaydım kafam yarıldıı şişti eve geldiler öylece bana bakıp bol bol güldüler sonra bi bardak su getirdiler üflediler felann kafamın üstünde dolaştırıp içirdiler bende katılmış oldum kıymık grubuna öylee eskiden kullanıcı adım uyfordu açılımı uyuz forumcuu işte sonra değştirmeye karar verdim napsam diye düşünürken bu geldi olduuuu uzun oldu ama
arkadaşım bana çok sırnaşıksın kedi gibi die dalga geçerdi snra bi gün temizlik yparken kedim kül kedisine dönmüşsün dedi yıllarca kül kedisi olarak gesdim sonra bi gün film isliodum orda çocuğun ismi manesia idi anlamını beğendim ve kendime mal ettim
İŞTE BU HARİKASINIZ KONUMUZU BULDUK TARİHÇELER..
İŞTE BUDA BENİM HİKAYEM.. hımm, bundan 1520 yıl önce wietnam yerlilerinden kavuluke kabilesinin reisleri oturan mause bi gün çok sıkılmış ve fifa 1520 oynamak istemiş tabi reis çok ileri görüşlü ve bırakın fifa yı daha futbol icat edilmemiş.. bunu duyan kabile üyeleri çare aramaya koyulmuşlar ve mecburen rakip kabile reisi zıplayan daktiloya gitmişler.. sayın daktilo başımız dertte şimdi aramızdaki husumeti bi kenara bırakıp reisimiz mause nin derdini çözmeliyiz demişler.. zıplayan daktilo ise içinden bu işe sevinerek tabi demiş isteklerimi yerine getirirseniz size yardım ederim.. isteklerini söyledikten sonra mause nin üyeleri daktiloyu selamlayıp kendi topraklarıne gelmişler, ve daktilonun isteklerini mause ye iletmişler bu gizli istekleri duyan mause intihar etmiş ve yerine sürünen klavye gelmiş şimdi klavye yıllardır bu kabilenin başında,, hikayenin devamı ve de cevaplarını arıyan sorular çok yakında açığa çıkacaktır.. bizi izlemeye devam edin ya da etmeyimn takılın kafanıza göre..))) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 140 Ziyaretçi