İçimdeki sevinci sana nasıl anlatayım bilmiyorum
Sanki bir rüya ile süslenmiş kırk bin çeşit çiçek deryasındaki tavus kuşunun ahengine bezenmiş bulut gibi saf tertemiz berrak ve sıcacık
Kalbim hiç olmadığı kadar hızlı ve farklı atıyor
Bir yasemin kokusunun buketindeki küçücük bir uğur böceği gibi öylece yaslanmış korumaya almış kendini gibi derin derin yaseminin gözlerinin içine bakıyor
Ayaklarım çıplak yürüdüğüm yol taşlı ama hiç acıtmıyor ayaklarımı kesen taşların çığlıkları.
Ben senle doluyum sende yaşıyor yüreğimsende atıyor kalbimin atışlarındaki o bambaşkalaşmış duygularımla canıma can katıyorsun sevgili
Göynümü anlatamıyorum sana hislerimi kelimeler çıkmıyor boğazımdan öylece saplandı kaldı.
Kırk yeşil ateş geziniyor içerimde.Kırk beşik içindeki kırk bebek gülümsemindeki gamzelerinle sen
Mıh gibi adın yüreğimde soluksuz bıraksada sevmelerim seni seviyorum
Mıh gibi adın yüreğimde soluksuz bıraksada sevmelerim seni seviyorum
Özlemim büyük taşıyamacak kadar ağır yüreğimsevdam zor başım buhrandan çıkamamakta.Saplanmış bir hançer kaya parçasının sol yanındaki oyuğa
İşte ben en çok bunu seviyorum.
Acıyı özlemeyiçileyi işte bunlar bana ağır gelmiyor
İşte ben en çok bunu seviyorum.
Acıyı özlemeyiçileyi işte bunlar bana ağır gelmiyor
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Tüm çağlayan denizlerde bütün şelalelerde bütün kopan fırtınalardaki depremlerde seviyorum seni
Seni görüyorum en uzak ufuk çizgisinin altındaöylece kalakalmışlığınla.
Elimi uzatıyorum öylece bakıyorum yosun gözlerineama kıyamıyorum sana dokunmaya.
Seni görüyorum en uzak ufuk çizgisinin altındaöylece kalakalmışlığınla.
Elimi uzatıyorum öylece bakıyorum yosun gözlerineama kıyamıyorum sana dokunmaya.
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Seni seviyorum
Diye fısıldamak geliyor içimden kulağına kulağından içeri benim için atan kalbinin makamına
Koşmak dağ bayır demedenesen rüzgar demedenyolumu kesen siyaha çalmış kızıl böğürtlenlere aldırmadan seviyorum seni
Elimdeki parmaklarımda bulunan damarların büyük okyanuslardan akması gibi seviyorum sen/i
sen/i
sen/i
sen/i
sen/i
hep sen/i
tek sen/i
bir sen/i
sen/i
sen/i
sen/i
sen/i
Yine sen/i