Bir deRin KoRku Düşer RuhUma
DuvArLar SesLeninCe
KaranLık OyUn OyNar AkLımA
GöLqeLer DanS Edince..
DuvArLar SesLeninCe
KaranLık OyUn OyNar AkLımA
GöLqeLer DanS Edince..
acemhe den imza, avatar ve nick arşivi..
|
Bir deRin KoRku Düşer RuhUma
DuvArLar SesLeninCe KaranLık OyUn OyNar AkLımA GöLqeLer DanS Edince..
°° Yum UsuLca GözLérini °°
♥ Uzat Üşümüş £LLérini SakLa O Masum Yüréğini ♥ ★ Zaman Gibi Séssiz Uyu ßu Dünya ★ ● Dipsiz ßir Kuyu ● °° Pamuktan KaLbin SoLmadan °° ★ Hayat Yüzüné Vurmadan Uyu Yavrum Uyu ßu Dünya ★ ● Dipsiz ßir Kuyu ● ♥ Uyu MéLék YüzLüm Uyu ♥ Hergün biraz da aşkı yitiriyor Yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi Sabahlara yakın sessiz gelişlerin Hırsız gibi kararsız, kararlı Yatağımdasın kırk yıllık yabancı Vazgeçti direnişim Seni sevmeyi ağır ödüyorum Vazgeçtim yana yana Vazgeç yüreğimden düşlerimden Yaralıyım bin yerimden Ben değilim seviştiğin Affedemem beni affet Gidiyorum uzaklara, sensizliğe Kahretsin yapamıyorum Kaçtıkça sana geri dönüyorum Seni sevmeyi ağır ödüyorum . .Geceyi mesken tuttum gündüz senin oLsun! yaLnızLık derdime dert katar gözLerim ağLar AsiL bu ya$Lar tekçarem var hayata renk veren a$kLar yoLLarım mecbur istikamete giden yıLLar. . Hepsi de bo$tu bo$Luğa ko$tu sırtıma sapLanan okLarı kaLbime soktu ardına bakmadı . .Görmedı ağLadım bağLadı eLLeri koLLarı uzanayım ıstedım oLmadı yıLmadım! Arasam teLefona bakmaz biL ki konu$maz ne yapsam unutsam derken duvarda yüzü var. . Kaçamam ondan yapamam hayran bu gönüL uğruna can verir tüketirim bir ömür! AnLatamam ki!
Herkes gibi benimde yarim var ,Yüzümden gitmeyen acı gülüşte Hiç sönmeyen yangınların izi var . .
Yıktım duvarları yaramı sardım ! Yalnızca bildiğim bir şarkı var ; Ne iz ne söz eski bir şey kalmasın ardımda İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum , Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar . . Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var . . Okµdµğµm h£r Rømanda ßî Kahraman Oldµm Ama £n Çøk K£ndî Hîkay£md£ yørµLdµm . . . . .. Saçak altına sığınmış göçmen kusun kar tanecikleri arasında düsen beyaz tüyünü de görebilmek İşte sevmek .♥. Hér Adamım Diyen Adam DéqiLdir
SéninDe Dédiqin Gibi Hér DéLikanLıyım Diyén DéLikanLı DéqiLdir SéninDé oLmadıqın Gibi - x.xXx.x -
évét én égoist,én ruhsuz,én cékiLméz,én ânlâyIşsIz,én düşüncésiz,én LânétLi...
bénim. hiçbir sévilécék vé tutulâcâk bir yânım yok. ééé o zâmân? uzâk durun !.. (.uzak durun.) [x X x] Sénin Aşkın Düşürdü Dérdimé Zârârım Kéndimâ Kârışmâ HâLimé Sén Vâr Yâ Sén AkLâ Zârârsın Kutuptâ Atéş Témmuzdâ Kârsın ßırâktâ Git Aşk ßânâ KâLsın Séni Sévdim FâLân ßu SözLérin YâLân ßir dé Séndén Ardâ KâLân YâLnızLık DéğiL Mi ?! YâLân OLdu YâLân ßu SözLérin YâLân ßir dé Séndén Ardâ KâLân Gözyâşım DéğiL Mi [ ¿ ? ¿ ] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
1400 TANE AVATAR SÜPERRR....4.13 mgb | yaraliyureq | 3 | 1,090 |
04-11-2022, Saat: 03:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
::.:AVATAR ar?ivi::.: | >As!_M€L€q< | 32 | 2,320 |
04-07-2022, Saat: 08:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
Avatar.............gel Gel.... | >As!_M€L€q< | 27 | 2,034 |
04-04-2022, Saat: 11:26 PM Son Yorum: wildfang |