YakıLmadı Mı ResimLeR
çokTan kefenLenMedi Mi hayaLLeR?...
ve çıkMadı Mı yüReğiMizden tabutLaRLa
maSum düşLeR?...
çokTan kefenLenMedi Mi hayaLLeR?...
ve çıkMadı Mı yüReğiMizden tabutLaRLa
maSum düşLeR?...
acemhe den imza, avatar ve nick arşivi..
|
YakıLmadı Mı ResimLeR
çokTan kefenLenMedi Mi hayaLLeR?... ve çıkMadı Mı yüReğiMizden tabutLaRLa maSum düşLeR?... Perdeleri kapatın artık dünyayı görmek istemiyorum Düşlerimdeki dünyada büyüyorum . .. . - “ Bir gün bitecekti… Bitti. Aç gelmiştin, sevgime doydun ve gittin…”
Gitmedim x Bitmedim. …Ölmedim ey sevgili… ...[Ey avuçlarıma düşen tek ''Dua'']... ...xxx... Ne çabuk unuttun gözlerinden izlediğim denizi? Ne çabuk bitirdin sana olan sevgimin büyüklüğünü. Ben sana dua genişliğindeki kadınım demişim… Bırakır mıyım seni, ölmedim daha. ..Öl(e)medim... Hayat Cépté Déğil, Kénarında KöşÃ©sindé, Alaaddin'in ŞişÃ©sindé, Békléméz,
Déğiştirir, Déğişir!.. Bitane Daha yok Şu Andan, Hér An Yéganédir, Téktir! Tut Yakala Saçlarından, Kaçırma Vakit Nakittir!.. Né Kadar Anlamlı Yaşarsan Kéndini Sonsuza Katlar!.. Durulur Mu Önündé?Duramaz Durduramazsın!.. Bir Kéz Kaybédérsén; Bir Hayat Daha Olduramazsın..! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bu melodiyi dinlerken, hayatımın en güzel melodisinin sen olduğunu hatırlamanı isterim her şekliyle her geçişiyle biraz yürek sızısı, biraz eskilerin eşsiz kokusu, birazda bahar esintisi Canımsın sen kim ne derse desin, kim ne yapsa yapsın, hayatımın değişmez sevgilisi, tek rengi, en güzel köşesi olarak kalacaksın, son nefesimde elimden yine sen tutacaksın.... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Bir anda ellerimdeki izlerin içinde buluyorum kendimi ...Her çizgide ayrı bir anı... Koşuyorum yaşıyorum heyecanlanıyorum her bir çizgide sonra martıların sesi bozuyor büyüyü Yine deniz, ince belli bardağımdaki çayım, soğuk ellerim ...Susuyorum... Sen gitmişsin anılar bitmemiş bitmezmiş meğer . .. . ♥ ♥ ♥ ♥ Hayal kurar gibi seviyorum senli düşünceleri ♥ ♥ ♥ Bir masal oluyorsun, kelime kelime içimde büyüyen ♥ ♥ Susuyorum sensizliğe !! ♥ .♥. Seni Seviyorum .♥. ...AyrıLsa da yoLLar kaLpLerimiz ßir... ...[♥♥]... ...Sen gitsen göLgen peşinden geLir x Sana kapım hep açıktır Hiç çaLmadan gir!... ßize aşk Lazım ...ßize AŞK Lazım... AyrıLık değiL! . . .[ Sen ßenim Canı'm'sın ]. . . ...Ößür Yarı'm'sın yaßancı değiL... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
1400 TANE AVATAR SÜPERRR....4.13 mgb | yaraliyureq | 3 | 1,090 |
04-11-2022, Saat: 03:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
::.:AVATAR ar?ivi::.: | >As!_M€L€q< | 32 | 2,320 |
04-07-2022, Saat: 08:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
Avatar.............gel Gel.... | >As!_M€L€q< | 27 | 2,034 |
04-04-2022, Saat: 11:26 PM Son Yorum: wildfang |