~ 〤 ~
Sustum ßugün Yine, ßağırmak İçin Kurmuşken Saatimi ÜsteLik
Kaç ResimLi PakLar ßiLmeden, Yine ErteLiyorum ßu Yersiz (!) TripLeri
Kriz Geçiriyor CümLeLer Kendi Kendine
Susmak Erdemdir DiyorLar Ya
YaLan !
..." Susmak AptaLLık Şahsen "...
acemhe den imza, avatar ve nick arşivi..
|
~ 〤 ~ Sustum ßugün Yine, ßağırmak İçin Kurmuşken Saatimi ÜsteLik Kaç ResimLi PakLar ßiLmeden, Yine ErteLiyorum ßu Yersiz (!) TripLeri Kriz Geçiriyor CümLeLer Kendi Kendine Susmak Erdemdir DiyorLar Ya YaLan ! ..." Susmak AptaLLık Şahsen "...
"...Bén ârtık én hâzin şÃ¢rkıLârın qüftésindéyim..."
..İdâmâ mâhkum édiLdi bu yürék yiné.. ''...KâLémi kırık bir âşkın son démindéyim..." .. ... .
"YâsâkLı bir méLéğim bén"
Yasak yanLarım kırıyor kânâtLârımı...Uçmâk istiyorum sânâ. KânâtLârım umutLârım benim. YoLcuLuğum sânâ, âşkâ. Kanıyorum. SâğâLtmâyâ çâLışıyorum yârâLârımı gözLerinden içtiğim duygu şurubuyLâ..OLmuyor âşkım. YâsâkLıyım ben. DudâkLârım uzânsâ [dâ] şifâyâ, yâsâkLâr dikiLiyor kârşımâ.. Öpüştüğüm hâyâLinLe kâLıyorum bâşbâşÃ¢... Kânât çırpâmâm ben özgürLüğe, bir hâLkâyLâ bâğLânmışım kurâLLârâ... Üç odâ bir sâLon âhLâk ânLâyışLârıyLâ çevriLi kocâ bir boşLuk benim dünyâm... Kırık bénim kânâtLârım... "YâsâkLı méLéK" İki kişilik hayat yaşadım ! İki kişilik ağladım ! ...Ha sen ha ben fark etmezdi ✖ ✖ ✖ Aşkı tek başına iki kişilik yaşadım ! Gitmek zorundayım sessiz sedasız, Ben demedim bunu sen seçtin ...Yoruldum yaşanan aşk sensiz anlamsız,Bensizliğin hasretini daha çok çektin! ✖ ✖ ✖ İki kişilik bir huzur istedim ! İki kişilik dua ettim ! ...Ha sen ha ben fark etmezdi Aşktan tek başına iki kişilik vazgeçtim! Her şey biter*Herkes gider . . . Gün bile kaçar Gecenin koynuna saklanır . . . Bir tek ben kalırım ! ✖ . .Benliğimden taşan sevgim kahve gözlerinde yankılanır. . Yaşanmamışları düşünür Kuytularda üzülürüm ! ✖ Ne umut kaldı ne bir rüya ; Geceyedir küsmelerim! Bir umut kaldı ve bir rüya; Yine sana seslenirim! Gözlerin hançer değilse, Neden kalbim kanıyor? Ayrılık ölüm değilse, Neden bağrım yanıyor? ▫ ▫ ▪ ▪ ▫ ▪ ▫ ▪ ▫ ▫ ▪ ▪ ▫ ▪ ▫ ▫ ▪ ▪ ▪ ▫ ▪ ● ▫ ▪ ▫ ▫ ▪ ▪ ▫ ▪ ▫ ▪ ▫ ▫ ▪ ▪ ▫ ▪ ▫ ▪ ▫ ▫ ▫ Kim ne derse desin! A ş k B i r I z d ı r a p . Gitmek mi zor kalmak mı demiştin ya * Her iki durumda da öldüm ben ! . . Izdırabım sensizlik . . Sensizlik yakıcı bir ateş ! Her ne kadar yanında olamasam da Ben senden hiç gitmedim B e n I z d ı r a b ı S e ç t i m . Eskişehir’i Sokak Sokak Geçipte Gel ..
Her Sokakta Kendi İzini Göreceksin Şaşırma ! Nereye Gittiysem Seni de Götürdüm Yoktun Ama Yanımdaydın ! Hep Yüreğimde Hep Aklımdaydın .. Seni Eskişehir'siz , Eskişehir'i Sensiz Düşünemedim .. Gel Bu Kentin Tarihine En Ölümsüz Sevdayı Yazalım ! Nice Aşka Mezar Olmuş Eskişehir Bu Kez Kabullensin Yenilgiyi .. Hadi Gel Biz Eskişehir Olalım !.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
1400 TANE AVATAR SÜPERRR....4.13 mgb | yaraliyureq | 3 | 1,091 |
04-11-2022, Saat: 03:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
::.:AVATAR ar?ivi::.: | >As!_M€L€q< | 32 | 2,327 |
04-07-2022, Saat: 08:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
Avatar.............gel Gel.... | >As!_M€L€q< | 27 | 2,041 |
04-04-2022, Saat: 11:26 PM Son Yorum: wildfang |