SuskunDu diLim aÇık yaRaLarım azmıştı..
kenDimden başka heRkese benziyoRdum..
Ve kayıptım..
kenDimden başka heRkese benziyoRdum..
Ve kayıptım..
acemhe den imza, avatar ve nick arşivi..
|
SuskunDu diLim aÇık yaRaLarım azmıştı..
kenDimden başka heRkese benziyoRdum.. Ve kayıptım..
[i]Bırak
Zaman yok ki ölüm yok ki Bir yangındı söndü gitti Anlamıyor dinlemiyor Gönlüm seni nasıl sevdi Yak ne varsa Kalmasın bir hatıra Yoruldu kalbim dayanmıyor ki Bırak beni / beni bana bırak Kalmasın bir hatıra Yoruldu kalbim dayanmıyor [/i]
Elvedayla süslenmiş bir yaRınıın dünündeyim
Kim Bilir belki Doğmamış Melekler Rolündeyim.. Keşkelerle dolu sonbaharın demindeyimm.. Bilinmez yolların özleminde Tam Önündeyim!
[i]Burası benim yalnızlığıda karanlığıda aynı solukta yaşadığım…
Benliğimin diğer uç bucağındaki kaybetmişliğin tek adresi![/i]
[i]Sen yalan söyledin Anne!
Gülünce açan çiçeklerim yok ki benim. Koynumdaki keskin hüzünlerle Çok yakisiyorum ayrilik otobüslerine... Ne zaman gülsem agzim yüzüm kan. Söyle; Beni dogururken seytana mi öptürdün Anne ??[/i]
Hєrkєs bilsiη istєdim nasıl sevdim bєη
Hєrkєs duysuη istєdim ηєyє dirєηdim bєη NєLєr gördü gözlerim nєlєr duydum diηlєdim Aşk böylєysє sєvmєyiη sєvmєyiη bєηi Zamaη dursuη istєdim bugüη pєsєttim bєη Hєrkєs sussuη istєdim masal olayım bєη
Yırtık kalbim yamalı
Dostlarımın ücreti pahalıı Ödemek zor qeride kalan tüm hesaplarıı Şu qünlerde pamuk prensesin qözleri yaşlıı Özrüm içinde frambua yemiş zanlı Yine de sahipliğm içnde warolan duyqularım canlı Sanırm en son karadenizde qemilerm battı ! Benden bu kadaяR !
YaLnızLık türküLeri qidişine çaLınır..
Sensiz her iLk qüneşin kaşLarı çatıLır.. AqLamak ç0k k0Laymışd0stLarım daraLır.. Gidişin araLık pasteLe boyanır.. Yavaş dur bu s0n qidişin.. Arkandan qönLüm taşınır.. Bir meçhuL qöLqeyim ben yükümü tahtım taşır.. Koca Bir Yokluktu Hissettiği
Katıksız Saf ve Masum Bir Sevgiydi Kaybettiği Yalnızlığın Karanlık Dehlizlerinde Sıcak Bir Gülüştü Beklediği Asi Kırılgan ve Mutsuz.... Kaderineydi Aslında Bu "EFE"liği..
YâLvârmâ..
Çünkü sén Ruhumun sérgüzst çırpıntısı çırılçıplâk kâlân yânısın.. .. ßédénîné qîrécéqîm LânétîmLé.. .. Kurbân édîlmék üzéré géL ßânâ.. .. Sénî ßu qécé ârzuLdm.Yîné ßu géce sénînlé öLécéqîm.. .. Lânétîm.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
1400 TANE AVATAR SÜPERRR....4.13 mgb | yaraliyureq | 3 | 1,090 |
04-11-2022, Saat: 03:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
::.:AVATAR ar?ivi::.: | >As!_M€L€q< | 32 | 2,320 |
04-07-2022, Saat: 08:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
Avatar.............gel Gel.... | >As!_M€L€q< | 27 | 2,034 |
04-04-2022, Saat: 11:26 PM Son Yorum: wildfang |