hoşbuldum kankamm nasılsın ?
Canı Sıkılanlar
|
nolsun kankam ya sıcaktan uyunmuşyo ööle aptal aptal işe geliyorum uykusuz bi vaziyette
![]()
08-12-2010, Saat: 09:49 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nolsun kankam ya sıcaktan uyunmuşyo ööle aptal aptal işe geliyorum uykusuz bi vaziyetteBende aynen kankam heç sorma ![]() ![]() Tatile ihtiyacım var ![]()
ya insan bodrumda yaşar da tatile nasıl ihtiyacı olur kankam dalga mı geçiyon benimle
![]() ![]() ![]() biz çaresine baktık klima aldık dün eve getirmişler bugün takılıyo inşallah akşam rahat uyuyacaz ![]() ![]()
08-12-2010, Saat: 09:56 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya insan bodrumda yaşar da tatile nasıl ihtiyacı olur kankam dalga mı geçiyon benimle yok kankam ne dalgası ![]() ![]() hadi bakalım serin serin uyursun artık yarın dinç gelirsin işe ![]() ![]() Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kankam ne dalgası doğru diyon kankam geçen yaz 18günde iki kere görüşebildik anca çok çalışıyon be kankam napıyon bu kadar parayı ![]() ![]() ![]() he ya uyuyup dinç gelicem ya da heryerim tutulmuş kalıp halinde gelecem bakalım görecez ![]() ![]()
mıhtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr uyan hadi artık ama
![]()
08-12-2010, Saat: 10:01 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğru diyon kankam geçen yaz 18günde iki kere görüşebildik anca çok çalışıyon be kankam napıyon bu kadar parayı ![]() ![]() ![]() ![]() Öle deme kankam Allah korusun ![]() ![]()
kankam saray yavrusu alma sen bildiğin saray al anca sığarık
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 473 Ziyaretçi