hoşbuldum kankamm nasılsın ?
Canı Sıkılanlar
|
nolsun kankam ya sıcaktan uyunmuşyo ööle aptal aptal işe geliyorum uykusuz bi vaziyette sen napıyon nasılsın
08-12-2010, Saat: 09:49 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nolsun kankam ya sıcaktan uyunmuşyo ööle aptal aptal işe geliyorum uykusuz bi vaziyette sen napıyon nasılsınBende aynen kankam heç sorma ne yapayım ki çok sıcak çalışasım bilem yok işte geldik bekliyoruz Tatile ihtiyacım var
ya insan bodrumda yaşar da tatile nasıl ihtiyacı olur kankam dalga mı geçiyon benimle
biz çaresine baktık klima aldık dün eve getirmişler bugün takılıyo inşallah akşam rahat uyuyacaz
08-12-2010, Saat: 09:56 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya insan bodrumda yaşar da tatile nasıl ihtiyacı olur kankam dalga mı geçiyon benimle yok kankam ne dalgası yaf tatil yeindeyiz tatil yapamıyoruz ki hadi bakalım serin serin uyursun artık yarın dinç gelirsin işe Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kankam ne dalgası yaf tatil yeindeyiz tatil yapamıyoruz ki doğru diyon kankam geçen yaz 18günde iki kere görüşebildik anca çok çalışıyon be kankam napıyon bu kadar parayı he ya uyuyup dinç gelicem ya da heryerim tutulmuş kalıp halinde gelecem bakalım görecez
mıhtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr uyan hadi artık ama
08-12-2010, Saat: 10:01 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğru diyon kankam geçen yaz 18günde iki kere görüşebildik anca çok çalışıyon be kankam napıyon bu kadar parayıkankam saray yafrusu alacam ondan Öle deme kankam Allah korusun dikkat et kendine altında durma klimanın
kankam saray yavrusu alma sen bildiğin saray al anca sığarık
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 473 Ziyaretçi