bizim s?n?ftaki se?ile uyuz oluyorum miley7: o kz??n ad? akl?mam gelince k?f?rleri bo?alt?yorum pzt. ceseti ??k?cak onun okuldan her s?n?fta warm? b?le o....... lar ya
en nefret ettigim ki?i
|
ne oldu...
sen şimdi kızlan tartışacağına bizlenmi tartışmak istiyon yoksa:d biz secil değiliz haaaa nasıl tavır göstersen bizde aynısını çeviririzz haberin ola gerçek ne olmuşki okadar ateş püskürtüyon?
12-01-2006, Saat: 10:28 PM <
siz se?ili g?rseniz mah.kar?s? gibimiley7: ya salaq war kafada k?z?n bi okulda sewgilisi war diye havalan?yo dediki g?r?rs?n ben o okulu ba??na toplam?yomuyum ben sayd?m bn de ?uray? ?uray? ?uray? ba??na toplam?yomuyum diye bi de b??ak g?sterdim bunlar? v?cudunda istemiyosan sus dedim bye dedim kapad?miley7:
12-01-2006, Saat: 10:53 PM <
hmm kötü bi durum..
ama her okulda war böle şahsiyetlerr.. üsülme cnm bakarsın sen çaresine.. çıkışta döfersin olur biter (ben öle yapıodm çnkü ) *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz se?ili g?rseniz mah.kar?s? gibimiley7: ya salaq war kafada k?z?n bi okulda sewgilisi war diye havalan?yo dediki g?r?rs?n ben o okulu ba??na toplam?yomuyum ben sayd?m bn de ?uray? ?uray? ?uray? ba??na toplam?yomuyum diye bi de b??ak g?sterdim bunlar? v?cudunda istemiyosan sus dedim bye dedim kapad?miley7:bicak g?sterdin yani??? kardesim siz daha kac yasindasiniz ya g?r?yoruz herg?n haberlerde liselerin halini g?z?n? seviyim yapma b?le ya bicak falan yakismiyo yani.... bende lisedeyken cok kaga ederdim gicik oldugum kizlar vardi ama bicak falan tersti bize yani kavgada iyi bisey degil tabiki cok mu ?st?ne gidiyo ozaman konusarakda pek ala c?z?l?r meseller yani... kardesim daha k?c?ks?n g?n gelicek pisman olucaksin yaptigin seylerden hata g?leceksin bile kendine ben neler yapmisim diye tabiki herkes hata yapar ama hata g?n gelir d?zelemez halede gelebilir.... ok mi canim kardesim bu sana bi abla tafsiyesi ve bunlari g?rm?s gecirmis bir abla
12-03-2006, Saat: 02:37 AM <
?ok saqol ablac?m ben o anki sinirle ne yazd?g?m? bilmiyorum b??ag?n resmini g?sterdim g?ya beni d?vcekmi? d?vd?rcekmi? nap?y?m pzt. sini bekliyorum ilk ba? konu?tum daha sert ??kt? sesim ??kmad? diye
12-03-2006, Saat: 02:43 AM <
Hımmm... bak ben bunu okumamıştım...
Ama inanıyorum ki o zaman sadece sinirle yazdığın birşey kendini rahatlatmak amacıyla...Di mi küçük arkadaşım..? Beni tatlı arkadaşım yapmaz oyle yaramazlıklar çünkü kendi de biliyor yakışmadığına... Ve sohbeti çok tatlı olduğu için yine tatlı dille haledecek sorunları.. Dinlemek istemese de sen de hiç birşey anlatmaya çalışma ve yok say onu Tmm mı tatlı küçük arkadaşım... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
nefret ediyorum onlardan..... | bilgeis | 8 | 595 |
04-01-2022, Saat: 01:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
Nefret !!! | acemhe | 7 | 1,041 |
12-28-2013, Saat: 09:46 PM Son Yorum: Xesar |
|
Uyuz Olmuyorum Nefret Ediyorum :) | # Pè®iM§ii # | 2 | 964 |
03-30-2010, Saat: 03:19 PM Son Yorum: # Pè®iM§ii # |
|
nefret ediyorum | gabbana | 5 | 814 |
11-01-2008, Saat: 10:42 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
10 Kisiye qöndeR iLetiLerinden Nefret EdioRm :/ | &#8364;kim Rüzqarı@ | 29 | 1,787 |
06-11-2008, Saat: 05:57 PM Son Yorum: nry8 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi